26. Februara 2022.

Svetozar Cvetković o raspadu porodice: “Krivim ga lično”

Big Portal

Roditelji Svetozara Cvetkovića u jednom momentu života su se oprostili sa bratom glumca, koji se odselio “nekoliko desetina hiljada kilometara od porodice”.

“To je bio raspad nečega što smo uspostavili od detinjstva kao nešto što je jako čvrsto, a taj raspad porodice se desio isključivo iz tih razloga što je ova sredina i zemlja bila u nesrazmeri sa celim svetom. Porodica je bila porodica koja je bila sastavljena od mojih roditelja, mog brata, mene, naš četvoro u jednom času”, rekao je glumac i dodao:

“Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće, tačnije mog brata, na nekoliko desetina hiljada kilometara odatle. I on i ja smo morali da nađemo načine kako da se održimo zajedno, iako na nekom ličnom planu krivim to vreme. Krivim ga lično za to što se unutar nas desilo, jer bismo mi nastavili potpuno drugačije da živimo da se sve to nije desilo. Ta zemlja bi drugačije izgledala”, rekao je Svetozar za domaće medije.

Podsetimo, glumac Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) se razvode, kako prenose domaći mediji. Poznati glumački par navodno još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare