11. Decembra 2020.

Sveti Nikola dijeli slatkiše u autobusu 17. decembra

Big Portal

Prema njegovim riječima, kao i prethodnih godina Sveti Nikola će djecu i njihove roditelje koji putuju javnim prevozom uveseljavati od jutra do popodnevnih časova.

“Povećaćemo epidemiološke mjere i biće obavezne maske i dezinfekcija ruku, ali ćemo se ipak potruditi da za ove tmurne dane uveselimo poklončićima naše najmlađe putnike, ali i njihove roditelje”, istakao je Mijić.

Dodao je da će odrediti jedan autobus koji će se uključivati na sve linije javnog gradskog i prigradskog prevoza kako bi se mogao obići cijeli grad i obradovati što više mališana.

“Ovaj autobus će se uključivati na linije ‘Autoprevoza’, i to 10, 17, 13, 13A i 2”, kazao je Mijić.

Dodao je da zbog trenutne epidemiološke situacije sa virusom korona neće moći organizovati dodjelu paketića za radnike “Autoprevoza”, ali da će takođe 17. decembra u večernjim satima Sveti Nikola i Djed Mraz obradovati djecu njihovih radnika.

“Odredićemo dvije ili tri destinacije na kojima će nas roditelji – naši radnici čekati, gdje ćemo im davati poklone. Ovo će biti kasnije, a autobus će biti okićen lampicama koje svijetle, što će mališane sigurno dodatno obradovati”, rekao je Mijić.

“Autoprevoz” ove godine već tradicionalno, 11. godinu zaredom, uveseljava mališane s područja grada Svetim Nikolom u autobusu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare