Sveska sa suđenja Dep-Herd na aukciji: Početna cijena 15.000 dolara, više od 130 zainteresovanih - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sveska sa suđenja Dep-Herd na aukciji: Početna cijena 15.000 dolara, više od 130 zainteresovanih

Sveska u sudnici sa detaljima o neviđenim događajima sa suđenja za klevetu Džoniju Depu i Amber Herd je na prodaju na eBay-u za skoro 15 hiljada dolara.

Herdovoj je naloženo da plati 15 miliona dolara odštete, uključujući 10 miliona dolara nadoknade štete i 5 miliona dolara kaznene štete, ali je sudija Peni Askarate smanjio kaznenu odštetu na 350.000 dolara prema zakonu države Virdžinija. U međuvremenu, porota je takođe dodjelila kompenzaciju Herdovoj od 2 miliona dolara jer je bila oklevetana kada je Depov advokat Adam Voldman nazvao njene optužbe o zlostavljanju prevarama.

Lari Forman, advokat iz Kentakija, rekao je kako je učestvovao na suđenju koje se održalo u sudnici okruga Ferfaks u Virdžiniji i napravio neke beleške. Forman je objasnio je da je u početku zapisivao detalje samo povremeno, ali su mu prijatelji rekli da nastavi da pravi beleške.

U vrijeme kada je presuda objavljena, Formanova beležnica je imala skoro 20 stranica dnevno i pokrivala je između 23 i 26 dana slučaja. Sveska navodno sadrži detalje o reakcijama porotnika koje nisu snimile kamere.

Nakon što je slučaj okončan, advokat je odlučio da svoje memoare stavi na prodaju na eBay. Trenutna cena za beležnicu iznosi neverovatnih 14.469 dolara.

Navodi se da beležnica ima 132 potencijalna kupca i preostalo je nešto manje od 10 sati do prodaje u vreme objavljivanja.

Forman je odlučio da donira prihod Dečjoj bolnici u Los Anđelesu. Smatra to prikladnim jer je Herdova ranije svedočila da je planirala iznos koji je dobila od Depa tokom razvoda da donira u dobrotvorne svrhe.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar