Sve zbog haljine: Hrvatska pjevačica poslije "afere dekolte" dobila otkaz - BIGportal.ba
Ex Yu

Sve zbog haljine: Hrvatska pjevačica poslije “afere dekolte” dobila otkaz

Hrvatska pevačica i jedna od najzgodnijih žena Vlatka Pokos karijeru je započela kao članica grupe Srebrna krila. Kasnije je uplovila u solo karijeru i svi je pamte po pesmama “Metak” i “Ne tražim ništa”, ali i zbog problema koji je nastao zbog sa dubokog dekoltea.

Naime, ona je 2000. godine vodila izbor za Miss Hrvatske na HTV-u kada je obukla crnu haljinu sa dekolteom do pupka. Zbog izbora naišla je na velike probleme, a Vlatka nakon toga više nikada nije radila na HTV-u.

“Izbor moje haljine kao izgovor bio je apsurdan i licemeran jer šta drugo reći s obzirom na to da sam vodila šou sa polugolim maloletnicama”, ispričala je svojevremeno Vlatka.

Tog trenutka se pre tri godine prisetila i poznata dizajnerka Monika Sablić koja je tada prozvala njen dekolte “najpopularnijim” u Hrvatskoj.

https://www.instagram.com/p/BnUEHsQBKPm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=61ce340b-73e0-4b49-8d7e-9625f175e221

Vlatka je trenutno daleko od Hrvatske, živi i ostvaruje snove u Kanadi. Pre dve godine je i diplomirala na kanadskom univerzitetu Sheridan, gde je studirala oglašavanje i marketinške komunikacije. Smatra da je to tajna njenag uspeha, što je elokventna i vredna:

“Koliko si sposoban, toliko i zaradiš, iako ima puno ljubomore”, rekla je.

Danas objavljeno

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Nina Badrić smeđu kosu zamijenila plavom: “Femme fatale”

V.R.

Ostavite komentar