"Sve te crte kokaina i sve te cigarete" - glumac u iskušenju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Sve te crte kokaina i sve te cigarete” – glumac u iskušenju

Poznati glumac Juan Mekgregor, koji je u prošlosti vodio veliku bitku sa alkoholizmom, govorio je za Varajeti o novom osećaju “sreće, radosti i mira” koji je otkrio nakon što je već duže vreme trezan.

Škotski glumac, koji je od 2011. u apstinenciji od alkohola, nedavno se suočio sa svojim porokom i to snimajući seriju “Halston”, koja je počela da se prikazuje ove godine.

Naime, Mekgregor igra modnog dizajnera Roja Holstona, a radnja se vrti oko činjenice da je američki kreator umalo izgubio sve postavši zavistan od alkohola.

“Zanimljivo je odraditi sve te crte kokaina i sve te cigarete tokom snimanja Halstona i radovati se što to nije stvarno, jednostavno biti srećan zbog toga, ali i razumeti”, rekao je Mekgregor za Varajeti.

Glumac je još 1996. godine odlično odglumio heroinskog zavisnika u “Trejnspotingu”- verovatno najboljem filmu ikada koji je snimljen o zavisnosti, iako tada još uvek nije imao loše iskustvo sa alkoholom.

Međutim, 1999. godine stigla je uloga u trileru “Oko posmatrača”, koji je ocenjen kao veoma loš. Mekregor je tada već bio u velikom problemu sa zavisnošću i, kako je izjavio nešto kasnije, nije se sećao snimanja većeg dela filma, a nije ga ni pogledao.

Mekgregor je ranije za časopis “People” priznao da je u početku bio “veseli pijanac”, koji je ubrzo postao jadan i depresivan i da ga je bilo sramota samog sebe.

Danas objavljeno

David Beckham je tata za primjer: Nježan i pun razumijevanja prema djeci

Vanja A

Al se dobro jede: 10 najjeftinijih gradova u Evropi

Vanja A

Kejt Apton u donjem vešu: “Osjećam se tako seksipilno”

Vanja A

Ostavite komentar