11. Juna 2021.

“Sve te crte kokaina i sve te cigarete” – glumac u iskušenju

Big Portal

Škotski glumac, koji je od 2011. u apstinenciji od alkohola, nedavno se suočio sa svojim porokom i to snimajući seriju “Halston”, koja je počela da se prikazuje ove godine.

Naime, Mekgregor igra modnog dizajnera Roja Holstona, a radnja se vrti oko činjenice da je američki kreator umalo izgubio sve postavši zavistan od alkohola.

“Zanimljivo je odraditi sve te crte kokaina i sve te cigarete tokom snimanja Halstona i radovati se što to nije stvarno, jednostavno biti srećan zbog toga, ali i razumeti”, rekao je Mekgregor za Varajeti.

Glumac je još 1996. godine odlično odglumio heroinskog zavisnika u “Trejnspotingu”- verovatno najboljem filmu ikada koji je snimljen o zavisnosti, iako tada još uvek nije imao loše iskustvo sa alkoholom.

Međutim, 1999. godine stigla je uloga u trileru “Oko posmatrača”, koji je ocenjen kao veoma loš. Mekregor je tada već bio u velikom problemu sa zavisnošću i, kako je izjavio nešto kasnije, nije se sećao snimanja većeg dela filma, a nije ga ni pogledao.

Mekgregor je ranije za časopis “People” priznao da je u početku bio “veseli pijanac”, koji je ubrzo postao jadan i depresivan i da ga je bilo sramota samog sebe.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare