19. Augusta 2022.

Sve što vam treba od pametnog telefona za 210 evra

Big Portal

Motorola g31 donosi superiorni displej i kamere, motivišući korisnike da dele, stvaraju i povezuju se sa svetom. Motorolin novi smartfon poseduje izuzetan 6.4” Full HD+ OLED displej, četiri funkcije kamere u svestranom sistemu sa tri objektiva i bateriju kapaciteta 5.000 mAh.

MotorolaG311.jpg

OLED displej dijagonale 6.4 inča zahvaljujući rezoluciji od 400 piksela po inču pruža sliku koja se zaista pamti, bez obzira na to da li su u pitanju omiljeni filmovi, igre ili surfovanje internetom.

Ljubitelji fotografije na raspolaganju imaju sistem sa 3 kamere koji podjednako dobro radi u idealnim, ali i onim manje idealnim svetlosnim uslovima. Za oštre fotografije odgovoran je glavni 50MP senzor sa Quad Pixel tehnologijom, dok je za ultra-široke i portret slike zadužen napredni senzor rezolucije 8MP. Napredni trio kamera zaokružuje Macro Vision kamera koja omogućava slikanje najfinijih detalja sa 4x manje udaljenosti u poređenju sa standarnim objektivima.

2021_motog31_GALLERYSHOOT_PROFESSIONALSHOTS43_Europe.jpg

Brzina takođe ne predstavlja nikakav problem uz procesor sa osam jezgara i HyperEngine gejming tehnologiju koja pruža potpuno novo iskustvo igranja omiljenih igara.

Bez obzira na nisku cenu, Motorola je odlučila da korisnicima pruži i dovoljno memorije za sve svakodnevne, ali i napredne zadatke koji ih tokom dana mogu zadesiti. Motorola g31 opremljena je sa 4GB radne i 64GB interne memorije koja se uz pomoć microSD kartice može proširiti sa 1TB dodatnog prostora za sve fotografije, filmove, muziku i serije koji vam mogu zatrebati.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare