Sve pršti od luksuza: Kćerka Željka Joksimovića se hvali domom od 2,5 miliona eura - BIGportal.ba
Ex Yu

Sve pršti od luksuza: Kćerka Željka Joksimovića se hvali domom od 2,5 miliona eura

Mina Joksimović (26) prije nekoliko mjeseci pokazala je luksuznu vilu svog oca Željka Joksimovića (49) i njegove devet godina mlađe supruge Jovane.

„Dom“, napisala je Mina kraj fotografije na kojoj je pozirala u bikiniju. U pozadini se mogla primijetiti luksuzna vila s dva prilaza, okućnicom i velikom terasom.

„Divna ti je vila“, „Dome, slatki dome“, komentirali su pratitelji pjevačice koju je Željko dobio u prvom braku sa suprugom Vesnom koja se nikad nije htjela eksponirati.

Inače, srbijanski mediji su pisali 2018. da su supružnici kupili vilu na Senjaku blizu Beograda za 2.5 miliona eura. Prije toga su živjeli u stanu, a odlučili su se preseliti kada je Jovana rodila blizanke Srnu i Anu.

-Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do posljednjeg detalja. Kuhinja je prelijepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe. Čak će i Željkova kćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imati svoj kutak. Željko planira jednu prostoriju pretvoriti u studio kako bi mogao raditi kad god mu dođe inspiracija za muziku, ispričao je izvor svojevremeno.

-Imaju divan bazen, ali i dječje igralište koje je opremljeno ljuljačkama i klackalicama. Kuća iz bajke, dodao je.

Inače, Joksimović i Jovana su u braku od 2012. i imaju sina Kostu te blizanke Anu i Srnu.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića

Vanja A

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Vanja A

Ivana Banfić čisti štalu i uživa u seoskom životu

Vanja A

Ostavite komentar