Sve o novoj GoPro HERO10 Black kameri koja pruža vrhunski kvalitet slike - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Sve o novoj GoPro HERO10 Black kameri koja pruža vrhunski kvalitet slike

Kombinacija potpuno novog HERO10 Black GP2 procesora i sočiva ultra visoke rezolucije od 23.6 megapiksela, omogućava nevjerovatno živopisan kvalitet slike.

Najveća 5.3K video rezolucija kamere je 91 odsto veća od 4K i 665 odsto veća od 1080p HD, pri impresivnih 60 kadrova u sekundi – omogućavajući tečnu reprodukciju i 2X usporeni snimak.

4K video se može snimiti pri 120 kadrova u sekundi (4X usporeni snimak), a 2.7K video pri 240 kadrova u sekundi (8X usporeni snimak).

Nova GoPro HERO10 Black kamera pruža vrhunski kvalitet slike

Novi GP2 procesor takođe pruža poboljšane video algoritme koji sadrže lokalno mapiranje tonova (LTM) i 3D smanjenje šuma (3DNR), što omogućava snimanje najsitnijih detalja, realnije teksture i bolji kontrast – čak i pri slabom osvjetljenju.

Kao dodatak fotografijama od 23 megapiksela, HERO10 Black omogućava kreiranje fotografija od 19.6 megapiksela direktno iz 5K 4:3 video zapisa, i fotografija od 15.8 megapiksela iz 5.3K video zapisa od 60 kadrova u sekundi – što je idealno za pravljenje nevjerovatnih slika tokom sportskih i drugih aktivnosti brzog tempa.

Nevjerovatno dobra, ugrađena GoPro stabilizacija videa dobija svoju nadogradnju na HyperSmooth 4.0, osiguravajući da HERO10 Black unese stabilnost čak i u vaša najnemirnija iskustva.

Funkcija nivelisanja horizonta koristi povećani limit nagiba sa 27 stepeni na 45 stepen u postavkama visokih performansi, čime vam pomaže da i najhaotičniji video snimci izgledaju profesionalno, glatko i mirno.

Pakovanje bez plastike sa futrolom za višekratnu upotrebu

GoPro Hero 10 Black review.

GoPro je posvećen ekološkim pakovanjima bez plastike za sve svoje proizvode.

GoPro Hero 10 Black review.

HERO10 Black čak ni nema pakovanje u klasičnom smislu, već dolazi u visoko kvalitetnoj i izdržljivoj putnoj torbi u koju mogu da stanu i GoPro nosači i dodatna oprema.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Održano takmičenje u hakovanju – Windows 10 najviše puta hakovan

Vanja A

Intel Core i9-12900K overklokovan do 5.2GHz na svim jezgrima za performanse

Vanja A

Corsair donosi Elite LCD seriju AIO kulera

Vanja A

Ostavite komentar