SVE O BORAVKU MILANA STANKOVIĆA U MANASTIRU PODMAINE: "Došao je sa još jednim bratom u Hristu" - BIGportal.ba
Ex Yu

SVE O BORAVKU MILANA STANKOVIĆA U MANASTIRU PODMAINE: “Došao je sa još jednim bratom u Hristu”

Milan Stanković ipak nije postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, kako se šuškalo. Ovo tvrdi jedan od monaha pomenutog manastira nakon što je u medijima odjeknula vest da je pevač postao sabrat u ovom primorskom manastiru, kao i da planira da svetovni život i odeću zameni monaškom odorom.

Jedan od monaha u ovom manastiru, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti, potvrdio je, za domaće medije, da je pevač bio njihov gost, ali da to nije ništa neobično.

– Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama.

– Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne, dobrodošao je – istakao je ljubazni kaluđer – rekao je monh za “Kurir”.

Danas objavljeno

Đani sa dugom kovrdžavom kosom?!

Vanja A

Katarina Živković o depresiji: “Nisam znala da li da ustanem, ili odustanem”

Vanja A

Zavirite u lusuzni stan glumice Jelene Gavrilović

Vanja A

Ostavite komentar