30. Jula 2020.

“SVE LAĐE SU MI POTONULE” Viki ispričala kako su je riječi poznatog kolege pogodile

Big Portal

Naime, nju je čuveni kompozitor Dragan Aleksandrić savjetovao da se mane mikrofona, jer, kako je tvrdio, nije nadarena za pjevanje.

Predložio joj je da završi školu, uda se i bude daleko od estrade jer je u muzičkoj profesiji ne čeka uspjeh.

– Dragan Aleksandrić je procijenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pjevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dijete. Otac mi je rekao da je to završena priča. Ipak, nisam odustajala i pošle godinu i po dana ubijedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspjela sam i da završim školu i da se udam, tako da je s te strane Aleksandrić bio u pravu – rekla je Viki gostujući na Grand televiziji.

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Aleksandrić sada kaže da je pogriješio u procjeni i ima samo riječi hvale za Viki i uspjeh koji je postigla, te navodi da su ona i njen suprug Dragan Tašković Taške odličan tandem.

– Moguće je da ja tada nisam obratio pažnju, ne znam. Savjetovao sam joj da nastavi školu, da završi fakultet, što je ona i uradila. Ali je u pjevanju napravila odličan posao. Ona i Taške su super tandem, on je predivan momak – rekao je Dragan Aleksandrić za Kurir i otkrio da je Violetin brat Vladica njegov učenik:

– Ja sam učio njenog brata Vladicu da svira harmoniku, dva puta nedjeljno ga je otac dovodio iz Niša kod mene na časove. Njihovi roditelji Sveta i Zorica su se jako borili i svaka im čast, napravili su uspješne ljude od Viki i Vladice, prenosi Blic.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare