Sve je spremno za VI Banjalučku motorijadu - BIGportal.ba
Ex Yu

Sve je spremno za VI Banjalučku motorijadu

VI Banjalučka motorijada u organizaciji Moto kluba Istok za dva dana donosi na Kastel vikend pun grmljavine motora, zvuka pravog rokenrola i odličan provod, kako za bajkere, tako i za druge posjetioce.

U petak, 30. jula, Rock Simfonija će prirediti spektakularan koncert, prvi nakon dugog perioda. Nastupiće i bendovi Balkan Express i Tref, Pik i Razbojnik.

Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, isprobani šoumeni, osiguraće fenomenalnu zabavu u subotu, 31. jula, zajedno sa bendovima  Fjužna pruga i Saso Mange.

U toku je postavljanje Zida smrti na Kastelu koji će posjetiteljima VI Banjalučke motorijade tokom oba dana pružiti performans za sjećanje.

Cijena jednodnevne karte za posjetitelje iznosi 5KM, a naplata karata počeće oba dana od 19.00 časova do kada se ulaz ne plaća. Ulaz za bajkere je besplatan.

Osim tradicionalnog moto defilea koji će proći ulicama Banjaluke u subotu u popodnevnim časovima, učesnici će moći da se okušaju u takmičenju u sporoj vožnji, provozaju u turističkoj vožnji do jezera Balkana ili učestvuju u drugim zanimljivim sadržajima.

Očekuje se posjeta velikog broja bajkera kako iz naše zemlje, tako i iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

Vidimo se 30. i 31. jula na tvrđavi Kastel na VI Banjalučkoj motorijadi!

Danas objavljeno

Jelena i Žika iz Zane o svom braku i nevjerstvima

Vanja A

“Tužno jutro, dragi Nešo”: Poznati se opraštaju od Nenadovića

Zeljka

Stariji ga znaju iz filma “Boško Buha”, mlađi iz “Fazona i fora” – Nenadović, glumac velikog srca

Zeljka

Ostavite komentar