Sve je pod kontrolom mog muža, očajna sam" - BIGportal.ba
Ex Yu

Sve je pod kontrolom mog muža, očajna sam”

Pjevačica mjesecima nije uspjela da vidi sinove, a kako tvrdi, suprug Dušan joj više ne dozvoljava ni da ih čuje putem telefona. Prema njenim riječima, poručio joj je da će s njima da se vrati u Beograd samo ukoliko ona odustane od razvoda.

Tanja Savić je od aprila u agoniji jer je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Tanja je već ispričala da želi da se razvede, a sad nam je otkrila i kako je suprug ucjenjuje upravo zbog tog plana.

– Ucjenjuje me sinovima. Doveo bi ih u Srbiju ako ću da se pomirim sa njim. U protivnom, neće da dođe s njima. Zaista sam zabrinuta, ali ne odustajem od borbe za svoju djecu. Najveću snagu mi daje njihova ljubav, to me drži – priča pjevačica.

FOTO: TANJA_SAVIC_PRIVATE/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: TANJA_SAVIC_PRIVATE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Dodala je da joj pored razdvojenosti teško pada i to što sinove više ne može da čuje:

– Sve ovo traje baš dugo. Dušan mi ne da da čujem djecu, pokušavam i na fiksni da zovem, međutim, niko mi se ne javlja. Blokirana sam i dalje i na babinom i na tatinom telefonu, tako da sam stvarno očajna i ne znam šta da radim. Nažalost, moram da pozivam njegov broj jer djeci nikako nije želio da kupi telefon da ne bi imala komunikaciju sa mnom. Znači, sve je još uvijek pod njegovom kontrolom, od njega isključivo zavisi hoće li se sažaliti i dati da ih čujem. Sem što ide ovaj sudski postupak, sve je jako sporo – ispričala je Tanja.

Tanja kaže i da je planirala da ode u Australiju, ali da je otkazan avionski polazak, te da traži novo rješenje.

FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

– Aviona nema, otkazali su taj let koji treba da bude u oktobru, tražim novi. Zasada se za djecu borim preko suda i nadam se pravdi – kaže ona.

Tvrdi da nikada nije mogla da zamisli da će joj Dušan oteti djecu.

– Nikada nisam mogla ni da zamislim da bi mi to ponovo uradio, jer sam potrčala za djecom kada se to dogodilo prvi put. Znao je da samo tako može ponovo da me vrati u svoj život, ucjenjujući me djecom – priča Tanja.

Dodala je da joj jedino preostaje da bude jaka.

– Ono što ponavljam sebi je to da moram da ostanem jaka i da prije svega volim sebe, jer da sam sebe stavljala na prvo mjesto, ovo mi se nikada ne bi dogodilo. Tako da sam u ovom periodu od kad sam sama dosta toga i naučila o sebi.

On je u kazinu dok baka čuva djecuNa snimku Tanjin suprug Dušan u noćnom provodu, a pjevačica kaže da brine ko u tim trenucima pazi njihove nasljednike:

– Nisam baš začuđena tim video-snimkom, zato što sam očekivala da će se tako ponašati, to jest, imala sam i neke dojave da je on izlazi, pie, čak i da je išao u kazino… Viđen je po kazinima mnogo puta. Ostavljao je djecu kod kuće s bakom, vraćao se natrag u šest ujutru, pa bi spavao čitav dan. Meni bi pričao drugu priču, kako je on brižan otac, vodi djecu na boks i tako dalje. Sve to je baka radila, vodila decu na treninge na plus 32 stepena, i to autobusom. On nije imao vremena ni da ih odveze kolima. Ne znam stvarno šta taj čovjek radi. Uostalom, to mene uopšte ne treba da zanima. Mene samo djeca zanimaju, zanima me ko se brine o njima, kako su -zaključila je Tanja, piše Blic.

Danas objavljeno

Miroslav Ilić otvorio dušu Aci Lukasu, ovako je počela njegova karijera!

Vanja A

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Vanja A

Preminuo bivši bubnjar benda “Atomsko Sklonište”

Zeljka

Ostavite komentar