Sve do sada otkriveno vodi ka jednom čovjeku: Supružnici na svirep način ubijeni ispred porodične kuće - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Sve do sada otkriveno vodi ka jednom čovjeku: Supružnici na svirep način ubijeni ispred porodične kuće

Godinu dana nakon dvostrukog ubistva supružnika Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji, policija privodi kraju istragu.

Sve do sada otkriveno vodi ka jednom čovjeku saznaju Novosti od izvora bliskih istrazi.

Njih dvoje su na svirep način ubijeni ispred porodične kuće u julu prošle godine, tijela nesrećnih ljudi je u jutarnjim satima pronašao Brankičin otac, koji se zabrinuo jer njegova kćerka tog jutra nije došla na posao.

– Riječ je o opsežnoj istrazi, koja od prvih saznanja vodi ka jednom čovjeku. Ipak, pribavljanje dokaza je u toku i vjerovatno će osumnjičeni biti priveden pravdi – kaže izvor, koji nije želio da iznosi podatke o osumnjičenom kako ne bi ugrozio istragu.

Ipak, istražitelji više nemaju dilemu da je zločin počinila jedna osoba, a i motivi su jasniji.

– U pitanju je novac, tačnije neka dugovanja. Po svemu sudeći, Brankica je bila kolateralna šteta, dok je Slavoljub bio meta ubice – kaže izvor.

Mještani Vranjske Banje od početka smatraju da Brankica nije bila meta, a mnogi od njih otvoreno govore o tome kako se Slavoljub bavio zelenaštvom, a navodno mu nije bilo strano ni korišćenje narkotika. Tokom istrage utvrđeno je da je ubica u Slavoljuba ispalio iz lovačke puške osam metaka, dok je njegovoj supruzi Brankici pucano u leđa.

Novostima je u više navrata potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu da se intenzivno radi na ovom slučaju i da su preduzete brojne istražne radnje u cilju prikupljanja dokaza.

Kako Novosti saznaju, pregledani su snimci sa sigurnosnih kamere u dijelu kod zatvorenog bazena, jer tu vodi put ka mjestu ubistva. Razgovarano je i sa mnogima koji žive u ovom kraju i maksimalno pregledan teren na inače vrlo nepristupačnoj lokaciji oko vikendice u kojoj je živio bračni par. Urađeno je i nekoliko pretresa i vještačenja.

Danas objavljeno

Sve ruske trupe napustile Kazahstan

M.

Zemljotres u okolini Bjelovara

M.

Krivokapić podnio inicijativu za smjenu Abazovića

M.

Ostavite komentar