30. Novembra 2022.

Sve djevojke Dušana Vlahovića

Big Portal

Dušan Vlahović važi za jednog najboljih igrača naše reprezentacije, a kako stvari stoje, među ženskom populacijom je i jedan od najpoželjnijih. Ovih dana ga dovode u vezu sa mnogim ženama, a mi smo odlučili da se prisetimo svih njegovih bivših ljubavi. Tačnije, onih žena sa kojima su ga strani i domaći mediji povezivali.

Karolina Stramare

Italijanski mediji su u februaru ove godine pustili vest da Vlahović ljubi jednu od njihovih najpopularnijih lepotica, Karolinu Stramare, poznatiju kao italijanska Megan Foks.

https://www.instagram.com/p/Ckf8ozIqCWF/?utm_source=ig_web_copy_link

Italijanski magazin “Novela 2000” je napadača Juventusa “spojila” sa bivšom misicom Italije Karolinom Stramare.

Ovu vest prenela je većina relevantnih medija na Apeninskom poluostrvu, među kojima su i “Korijere delo Sport” i “Tutosport”, a ističe se da su se njih dvoje, navodno, upoznali još dok je Dušan živeo u Firenci.

https://www.instagram.com/p/CZgmdhfqdgO/?utm_source=ig_web_copy_link

Takođe, “Novela 2000” tvrdi da su Vlahović i Stramare, koja je 2019. proglašena za najlepšu devojku Italije, zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka.

Inače, Karolina je velika navijačica Juventusa, a odnedavno je počela da se bavi sportskim novinarstvom, tačnije, postala je prepoznatljivo lice italijanske Serije B.

Pre navodne veze sa Karolinom Stramare, “Daily Star” je pisao o Vlahovićevoj ljubavi sa influenserkom i glumicom Marijom Sole Polio, a glasine o vezi rasplamsalo je njihovo dopisivanje na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/Ci5FEvzMvO8/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare