“SVE ĆE DA GORI” Atraktivne djevojke iz Hurricane za Evroviziju spremaju SPEKTAKL - BIGportal.ba
Ex Yu

“SVE ĆE DA GORI” Atraktivne djevojke iz Hurricane za Evroviziju spremaju SPEKTAKL

Nakon dvije polufinalne večeri sinoć je održano i veliko finale Beovizije, a poslije zbrajanja glasova publike i stručnog žirija pobjedu su odnijele izazovne i zgodne djevojke koje čine grupu “Hurricane”, sa pjesmom “Hasta la vista”.

Uslijedilo je veliko slavlje i euforija, a djevojke koje su i važile za jedan od favorita su sa širokim osmijehom izašle na scenu kako bi ponovo izvele svoj veliki hit uz konfete i prskalice, pozdravljene ovacijama publike u studiju.

Uzbuđene i nasmijane članice grupe “Hurricane” poručile su da će se tek spremati da odbrane boje Srbije u Roterdamu, te da će im nastup biti fenomenalan.

– Imamo dva mjeseca da se spremimo, sve će da gori – poručile su.

Podsjećamo, u velikom finalu Beovizije gledali smo performanse dvanaest kandidata, i to ovim redoslijedom: Milan Bujaković i Olivera Popović sa numerom “Niti”, grupa “Hurricane” sa pobjedničkom pjesmom “Hasta La Vista”, Neda Ukraden sa numerom “Bomba”, Andrija Jo sa “Oči meduze”, zatim Igor Simić sa pjesmom “Ples za rastanak”, Thea-e Devy sa “Sudnji dan”, grupa “EJO” koja izvodi numeru “Trag” sastav “Lift” sa “Samo mi kaži”, Ana Milenković sa numerom “Tajna”, Naiva sa pjesmom “Baš, baš”, Marko Marković sa numerom “Kolači” i Bane Mojićević sa “Cvet sa Prokletija”, piše Blic.

Danas objavljeno

Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko, kasnije i zaručnik: Pogledajte kako danas izgleda

Vanja A

Lidija Vukićević objavila nikad viđenu sliku sa sinovima

Vanja A

Karleuša: Godinu dana sam nosila periku, od stresa mi je opala kosa

Vanja A

Ostavite komentar