"Sve će biti okej, mora" Nikolina Pišek se NAKON TROVANJA GASOM s porodicom preselila u hotel - BIGportal.ba
Ex Yu

“Sve će biti okej, mora” Nikolina Pišek se NAKON TROVANJA GASOM s porodicom preselila u hotel

U stanu voditeljke Nikoline Pišek (44) u Zagrebu, u kojm živi sa suprugom Vidojem Ristovićem (42), pukla je cijev od plina koja obezbjeđuje grijanje za cijelu zgradu.

Nikolina i njena kćerka Una (6) otrovale su se plinom, a voditeljka se sada oglasila fotografijom i porukom.

– Privremeni dom. Sve će biti okej. Mora – napisala je Nikolina, dok na slici vidimo njenu nasljednicu, a fotografija je nastala u jednom hotelu, prenosi Blic.

– Ne znam u čemu je greška, riječ je održavanim instalacijama. Majstori su bili prethodnih dana i pregledali sve instalacije. Bilo je sve ok. Trenutno je u toku renoviranje zgrade zbog posljedica zemljotresa. Ne mogu nikoga da optužujem da je kriv za ovo što se dogodilo, samo želim da nadležni organi utvrde šta se dogodilo, jer se radi o dva ljudska života koja su ovim bila ugrožena – rekla je Nikolina danas za Blic. Voditeljka je kazala da su životi nje i njene kćerke sačuvani zahvaljujući tome što je njen suprug Vidoje Ristović brzo reagovao i alarmirao prijatelje koji žive u Zagrebu i koji su odmah otišli na vrata njihovog porodičnog stana.

– Primljene smo ćerka i ja u nedjelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu sa teškim trovanjem gasom. Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je odregovao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada sa kćerkom, rekla mu da idemo da gledamo film. Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutru otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo to veče. Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspio našeg bliskog prijatelja da dobije u te kasne sate – ispričala nam je Nikolina. Voditeljka i njena nasljednica odmah su primljene u bolnicu, a Nikolina apeluje da se zakonom odredi obavezan alarm za gas, jer se tako mogu spasiti ljudski životi.

– Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Poslije su nas transportovali u bolnicu, maloprije smo izašle iz bolnice. Apelujem da se zakonom uvede alarm za gas, jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se desiti najgori scenario – zaključila je.

Danas objavljeno

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

“Toma” najgledaniji film domaće kinematografije

Vanja A

Ostavite komentar