Švarceneger izazvao saobraćajnu nesreću: Žena sa povredama glave hitno prebačena u bolnicu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Švarceneger izazvao saobraćajnu nesreću: Žena sa povredama glave hitno prebačena u bolnicu

Arnold Švarceneger (74) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, njegov terenac se prevrnuo na drugi automobil, a vozač je teško povređen.

Glumac je bio napolju sa sinom Patrikom pet minuta pre nesreće, a nesreća se dogodila jer je glumac skrenuo levo, dok je strelica za skretanje levo još uvek bila crvena.

Glumac je upravljao terencem Yukon SUV kada se pre nekoliko sati sudario sa crvenim Priusom. Njegov terenac je krenuo da se kotrlja i završio na vrhu Prijusa, a zatim nastavio da se kotrlja levo u Porše Kajenu, piše TMZ.

“Izgledalo je kao scena iz filma. Sudar je bio dovoljno intenzivan da su se na Yukonu aktivirali vazdušni jastuci”, rekao je svedok.

Jedan od svedoka kaže da je Prius krenuo ka Bulevaru Sunset, a da je Arnold bio u Sunsetu i skrenuo levo u suprotnom smeru kada je došlo do sudara.

Policijski izvori kažu da veruju da je Arnold kriv za nesreću. Kažu da je skrenuo levo, ali je strelica za levo koja još uvek bila crvena.

“Žena koja je vozila Prius je povređena. Mnogo krvari iz glave. Rečeno nam je da ju je Hitna pomoć odvezla u bolnicu”, rekli su ljudi koji su bili na mestu nesreće.

Arnold je dobro i duboko zabrinut za povređenu ženu i kaže da želi da je lično proveri. Švarceneger je izašao sa sinom Patrikom (28) pet minuta pre nesreće.

Danas objavljeno

Moćno izdanje slavne glumice u fokus ne stavlja raskošno poprsje, već…

Zeljka

“Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osjećam se poniženo”

Zeljka

Prvi put nakon 40 godina – ABBA na crvenom tepihu

Zeljka

Ostavite komentar