Svakog dana u Banjaluci 20 parova STANE NA LUDI KAMEN - BIGportal.ba
Banja Luka

Svakog dana u Banjaluci 20 parova STANE NA LUDI KAMEN

U prvoj polovini ove godine, pred gradskim matičarima zaključeno je 270 brakova, od kojih 233 u prostoru Muzeja savremene umjetnosti RS. U mjesnim kancelarijama, u istom periodu, zaključeno je 129 brakova, podaci su Odjeljenja za opštu upravu. Iz ovog odjeljenja napominju i da je dinamika zaključenja brakova najveća u ljetnjim…

U prvoj polovini ove godine, pred gradskim matičarima zaključeno je 270 brakova, od kojih 233 u prostoru Muzeja savremene umjetnosti RS.
U mjesnim kancelarijama, u istom periodu, zaključeno je 129 brakova, podaci su Odjeljenja za opštu upravu.

Iz ovog odjeljenja napominju i da je dinamika zaključenja brakova najveća u ljetnjim mjesecima, kada se pred matičarima Grada, u toku jednog dana, obavi preko 20 vjenčanja.
Kako ističu, mnogo veći broj vjenčanja pred matičarima obavlja se u gradskoj sali u Muzeju savremene umjetnosti RS, nego u svadbenim salonima.

Prošle godine matičari su na užem području grada vjenčali 709 parova, od čega 607 u prostoru Muzeja, dok je u istom periodu, u mjesnim kancelarijama Grada zaključen 381 brak.

Inače, Gradska sala za vjenčanja u Muzeju od ove subote mladence dočekuje u modernijem izdanju, nabavljen je novi namještaj i postavljena pozadina za vjenčanja sa motivom grada.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 29.10.2021. godine

Vanja A

Prijedlozi za “Banjalučku zimu” do 5. novembra

M.

Vlada veliko interesovanje: Zahtjev za podršku Grada predalo više od 450 porodilja

M.

Ostavite komentar