Svakodnevni zadaci su jednostavni uz elegantni Huawei MatePad 11 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Svakodnevni zadaci su jednostavni uz elegantni Huawei MatePad 11

Huawei MatePad 11, najnoviji tablet Huawei MatePad porodice, za kratko vrijeme je privukao dosta pažnje.

Ono što ga posebno izdvaja je njegov ekran koji podržava brzinu osvežavanja od 120 Hz, pružajući glatkiji prikaz i bolji odziv nego ikada. Zahvaljujući svojim naprednim opcijama, prvenstveno mogućnosima povezivanja sa drugim uređajima i elegantnom dizajnu, Huawei MatePad 11, vaš poslovni dan čini produktivnijim, jednostavnijim i interesantnijim.

Napravljen za novu generaciju pametnih uređaja

Ovaj tablet je prvi sa HarmonyOS 2 sistemom koji ga osnažuje potpuno novom funkcionalnošću. Stoga svoj Huawei MatePad 11 možete  povezati sa PC računarom ili drugim uređajima. Na taj način dobijate mogućnost da lakše obavljate vaš posao ili neku drugu svakodnevnu aktivnost za koju koristite vaš novi tablet.

Svakodnevni zadaci su jednostavni uz elegantni Huawei MatePad 11

Tablet je takođe opremljen HUAWEI M-olovkom (druge generacije) koja zajedno sa ekranom tableta, brzo reaguje sa ulaznom latencijom od samo 2 ms, nudeći korisnicima pametnija i prirodnija interaktivna iskustva rukopisa.

Elegantni dizajn i efikasnost u jednom proizvodu

S obzirom na to da su tableti postali neizostavni deo naših života, naročito od kada je naš dom postao i naš radni prostor, jako je bitno i kako oni izgledaju jer ih nosimo svuda sa sobom. Novi Huawei MatePad 11 odlikuju klasičan izgled minimalistički stil  sa izuzetno glatkim ivicama. Njegova mat, siva nijansa, upotpunjuje naš svakodnevni poslovni izgled ali se odlično uklapa i uz sve ostale aktivnosti koje imamo u toku dana.

Huawei I MatePad 11 donosi potpuno novi dizajn radne površine koji predstavlja najvažnije informacije u čistom, organizovanom korisničkom interfejsu. Novi Bottom Dock prikazuje najčešće korišćene i nedavno korišćene aplikacije kako bi ih korisnici bez problema pronašli. Posebno neverovatan doživljaj je gledanje slika i video zapisa na ovom tabletu. S obzirom na činjenicu da Huawei MatePad 11 podržava DCI-P3 raspon boja, slike i snimci koje budete gledali izgledaće izuzetno živo na ekranu.

Smanjen uticaj plavog svetla

Sve je više onih koji moraju po ceo dan da budu online, bilo da je to zbog učenja ili zbog posla. Zbog toga je njihov vid dosta ugrožen. Imajući ovo u vidu kompanija Huawei je dizajnirala svoj novi tablet tako da smanji izloženost korisnika plavom svetlu i treperenju, koji su dva glavna faktora koji izazivaju umor očiju. Huawei MatePad 11 je dobio sertifikate TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardversko rešenje) i TÜV Rheinland Flicker Free, koji potvrđuju da je vaš vid zaštićen, čak i nakon višesatnog rada i učenja na ovom tabletu.

Izvor: Huawei

Danas objavljeno

Sony se sprema za objavu A7 IV foto-aparata

Vanja A

Realme Watch T1 predstavljen, sa podrškom za NFC, Bluetooth pozivanje

Vanja A

WhatsApp uvodi iOS, Android end-to-end enkripciju rezervne kopije dopisivanja

Vanja A

Ostavite komentar