"Svako povezan sa Putinom treba da bude tretiran kao gubavac" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Svako povezan sa Putinom treba da bude tretiran kao gubavac”

Odlazak Romana Abramoviča sa čela Čelsija izaziva pomešana osećanja kod navijača “plavaca”.

Ruski biznismen je ovaj klub izdigao iz proseka u prethodnih dvadesetak godina, ali njegova povezanost sa Vladimirom Putinom, ipak, mu je presudila.

“Gledam ovaj stadion i ono što je Roman izgradio, teško je. Sećam se kako je bilo sr*nje kada je došao. Kada smo 2010. osvojili duplu krunu, to je bilo sjajno. Dao nam je uspomene za koje sam mislio da ih nikada nećemo imati. Kako sada treba da se osećam zbog toga?”, pita Džejms Blaunt, 40-godišnji navijač Čelsija i nastavlja:

“Znam šta bi trebalo da bude odgovor zbog onoga što se dešava u Ukrajini. Svako ko je povezan sa Vladimirom Putinom treba da bude tretiran kao gubavac. Ali ako pitate navijače, tužni smo. Mora da ode, ali prava je šteta što sve mora da bude ovako.”

Čelsi se nalazi na raskršću, a proces prodaje bi mogao da potraje.

“Zabrinut sam za klub. Nisam siguran da se razmišlja o igri. Ne mogu da zamislim kako se osećaju igrači. Svi smo zabrinuti gde će klub završiti. Ali, postoji šira slika kada pomislite šta se dešava u Ukrajini”, rekao je navijač Rajan Hoskins, koji je prokomentarisao i aplauze i ovacije upućene Abramoviću pred meč sa Barnlijem na Stamford bridžu.

“To je bilo sramotno.”

Kako stvari stoje, Abramovič će prodati Čelsi, ali pod jednim uslovom

Danas objavljeno

Federer: Morao sam da pozovem Nadala i kažem mu to

Vanja A

Zverev ponovo na terenu nakon šest mjeseci

Vanja A

Milan želi Griliša

Vanja A

Ostavite komentar