Svađa između Dvejna Džonsona i Vina Dizela eskalirala - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Svađa između Dvejna Džonsona i Vina Dizela eskalirala

Svađa između holivudskih zvezda Dvejna Džonsona i Vina Dizela kulminirala je posle jedne decenije – naime Džonson neće učestovati u sledećem delu franšize “Paklene ulice”.

Navodno, tokom jedne decenije traje napetost između Džonsona i njegovog kolege Vina Dizela. Najnoviji ispad dogodio se kada je Dizel, producent popularne franšize, preuzeo zaslugu za Džonsonov nastup zbog njegovog pristupa na snimanju petog dela “Paklenih ulica”.

Odgovarajući na primedbu, Džonson je ove nedelje rekao da ekipi filma želi mnogo sreće “na filmovima na kojima će raditi bez njega”.

Te 2016. godine, tokom produkcije “Fate of Furious”, Džonson je izrazio svoju frustraciju koju je osećao prema muškim kolegama, rekavši: “Neki se ponašaju kao pravi muškarci i pravi profesionalci, dok drugi ne. Oni koji to nisu su svakako prevelike kukavice da bi išta učinili po tom pitanju. Magarci. Kada sledećeg aprila gledate ovaj film i čini vam se da ne glumim u scenama gde mi krv vri od besa – u pravu ste”

Mnogi pretpostavljaju da se pozivao na Dizela koji je, prema različitim izvorima koji su u to vreme razgovarali sa TMZ-om, redovno dolazio kasno da snima scene i kritikovao glumu svojih kolega.

Danas objavljeno

Kevin Spejsi ide na sud zbog optužbe za zlostavljanje

Vanja A

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

Ostavite komentar