Svadba sa milijarderom na pomolu? Emina Jahović ostavila javnost u čudu novim potezom - BIGportal.ba
Ex Yu

Svadba sa milijarderom na pomolu? Emina Jahović ostavila javnost u čudu novim potezom

Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran pomirli su se pre nekoliko meseci, ali su to pokušali da sakriju od javnosti, a pevačica je sada novim potezom sve iznenadila.

Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran pomirli su se pre nekoliko meseci, ali su to pokušali da sakriju od javnosti, a pevačica je sada novim potezom sve iznenadila.

Naime, Emina je objavila fotografiju u svečanoj beloj haljini koja neodoljivo podseća na venčanicu, dok u ruci drži buket ruža veoma sličan bidermajeru, te su počele da kruže spekulacije da se udaje za Sadetina. U komentarima ispod slike, brojni pratioci su je upitali da li se udala, a pevačica se povodom toga nije oglašavala.

Pevačica se nedavno našla i u centru skandala jer, kako prenose mediji, Mustafa Sandal, Eminin bivši muž, pravi probleme zbog toga što njihova deca provode previše vremena sa njenim novim izabranikom Sadetinom.

– Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili, jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je kriju dok god budu mogli. Međutim, posle pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka – rekao je izvor blizak pevačici za “Alo”.

Podsećamo, poznato je da se Emina preselila, a mediji su pisali da je to uradila upravo da bi bila bliže svom novom dečku.

Danas objavljeno

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića

Vanja A

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Vanja A

Ivana Banfić čisti štalu i uživa u seoskom životu

Vanja A

Ostavite komentar