20. Maja 2022.

Sva mjesta popunjena: Prvi putnici odletjeli iz Banjaluke za Hurgadu, a evo kako da i vi ostvarite popust

Big Portal

Rezervacija se može ostvariti uplatom od 100 KM.

“Na taj način dajemo dodatnu pogodnost svima koji planiraju godišnji odmor provesti na nezaboravnom ljetovanju. Od 20. do 22. maja posjetite TC “Delta” u Banjaluci i sa našim agentima pronađite savršen aranžman za Egipat ili Tursku uz direktne letove iz Banjaluke”, istakli su u “Kontikiju”.

Napomenuli su i da je za grupu iz Banjaluke, uz prethodno odobrenje egipatskih vlasti, olakšano viziranje, povoljnije je i obavljaće se na aerodromu u Hurgadi, bez potrebe za odlaskom ili slanjem dokumentacije u ambasadu u Sarajevu.

Danas je sa banjalučkog aerodroma organizovan prvi let za Hurgadu, a u avionu koji je poletio iz Banjaluke ka obali Crvenog mora, bilo je popunjeno svih 180 mjesta!

Iz agencije “Kontiki travel” Banjaluka su naveli da pun prvi let, kao i naredna dva, govore koliko je Egipat popularna destinacija, a u prilog tome govori i činjenica da je preko 4.000 putnika već rezervisalo ljetovanje u top destinacijama – Egiptu i Turskoj.

“Nešto više od tri sata ugodne vožnje dijele putnike iz Banjaluke od “Zemlje faraona”, prelijepih pješčanih plaza i bogate kulture po kojima je poznat Egipat. Naši putnici će narednih dana uživati u svim ljepotama Hurgade i all inclusive uslugama u jednom od izabranih hotela iz bogate ponude”, naveli su iz “Kontiki travela”.

https://www.instagram.com/p/Cdxn5oeoPis/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare