Sva mjesta popunjena: Prvi putnici odletjeli iz Banjaluke za Hurgadu, a evo kako da i vi ostvarite popust - BIGportal.ba
PR Oglasi

Sva mjesta popunjena: Prvi putnici odletjeli iz Banjaluke za Hurgadu, a evo kako da i vi ostvarite popust

Agencija “Kontiki travel” Banjaluka predstojećeg vikenda u tržnom centru “Delta” organizuje “Dane Kontikija”, tokom kojih svim zainteresovanim poklanja pet odsto popusta na sve aranžmane za Tursku i Egipat!

Rezervacija se može ostvariti uplatom od 100 KM.

“Na taj način dajemo dodatnu pogodnost svima koji planiraju godišnji odmor provesti na nezaboravnom ljetovanju. Od 20. do 22. maja posjetite TC “Delta” u Banjaluci i sa našim agentima pronađite savršen aranžman za Egipat ili Tursku uz direktne letove iz Banjaluke”, istakli su u “Kontikiju”.

Napomenuli su i da je za grupu iz Banjaluke, uz prethodno odobrenje egipatskih vlasti, olakšano viziranje, povoljnije je i obavljaće se na aerodromu u Hurgadi, bez potrebe za odlaskom ili slanjem dokumentacije u ambasadu u Sarajevu.

Danas je sa banjalučkog aerodroma organizovan prvi let za Hurgadu, a u avionu koji je poletio iz Banjaluke ka obali Crvenog mora, bilo je popunjeno svih 180 mjesta!

Iz agencije “Kontiki travel” Banjaluka su naveli da pun prvi let, kao i naredna dva, govore koliko je Egipat popularna destinacija, a u prilog tome govori i činjenica da je preko 4.000 putnika već rezervisalo ljetovanje u top destinacijama – Egiptu i Turskoj.

“Nešto više od tri sata ugodne vožnje dijele putnike iz Banjaluke od “Zemlje faraona”, prelijepih pješčanih plaza i bogate kulture po kojima je poznat Egipat. Naši putnici će narednih dana uživati u svim ljepotama Hurgade i all inclusive uslugama u jednom od izabranih hotela iz bogate ponude”, naveli su iz “Kontiki travela”.

Danas objavljeno

Dodijeljene prve nagrade: NEKTAR U RUKE, ZA SREĆNE TRENUTKE”

Zeljka

Novoj banci uručeno priznanje za najbolji poslovni potez u finansijskom sektoru

Vanja A

Gasi se 3G mreža. Jeste li već zamijenili svoje SIM kartice?

Zeljka

Ostavite komentar