Suzuki predstavio superbajk liniju za 2020. godinu - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Suzuki predstavio superbajk liniju za 2020. godinu

Bez previše pompe, Suzuki je otkrio liniju superbajk modela za narednu godinu.

Tu su nove boje i grafike, uz neka poboljšanja, ali su motocikli uglavnom ostali nepromenjeni u poređenju još uvek aktuelnim modelim.

Više promena možemo očekivati kada modeli prilagođeni Euro 5 standardu budu spremni za 2021.

2020 Suzuki GSX-R1000R

GSX-R1000R je Suzukijevo oružje za WSBK šampionat i zbog toga donosi najviše tehnoloških dodataka. Jedina promena su nove grafike za narednu godinu. Opcije boja su “Glass Sparkle” crna/ “Pearl Mira” crvena ili metalik “Triton” plava, fabrička trkačka grafika.

2020 Suzuki GSX-R1000

Ovo je “normalno” izdanje malopre pomentog superbajka, a za razliku od “R” varijante, GSX-R1000 je namenjen masama. Ima minimalističku grafiku i izgleda dosta “čisto”. Sa “R” varijante tu je kvikšifter, a dostupan je u dve kombinacije boja: metalik mat crna broj 2 / “Glass Sparkle” crna ili “Pearl Glacier” bela / “Glass Sparkle” crna.

2020 Suzuki GSX-R750

Suzuki je jedini proizvođač koji nastavlja da nudi superbajk od 750 kubika. Segment je poprilično zamro kada je WSBK prešao na litarske redne četvorocilindarske agregate, a MotoGP na četvorotaktne jedinice od 990 kubika.

Ali ima nešto primamljivo u vezi ovih modela, jer oni popunjavaju prazninu između mašina od 600 i 1.000 kubika. Ovaj model ima istu šasiju kao i varijanta od 600 kubika, s tim što je motor veći.

Dostupan je u sledećim kombinacijama boja: metalik mat crna broj 2 / “Glass Sparkle” crna ili “Pearl Glacier” bela / “Glass Sparkle” crna.

2020 Suzuki GSX-R600

Evo i varijante od 600 kubika. Lak je i agilan i pruža dosta zadovoljstva u vožnji.

Dostupan je u “Pearl Glacier” beloj i “Glass Sparkle” crnoj.

2020 Suzuki GSX-1300R Hayabusa

Evo i Hayabuse, tog čuvenog motocikla koji je 1999. godine postao najbrži drumski motocikl kada je dostigao brzinu od 312 km/h.

Danas je i dalje brz i podjednako tražen kao i nekada. Prošao je dosta važnih promena tokom svog životnog ciklusa, uključujući i Brembo kočnice, potapajuće kvačilo, veći hladnjak i sl.

Ovo će biti Hayabusino poslednje pojavljivanje u aktuelnom dizajnu.

Ponudu boja čine “Candy Darin” crvena i metalik “Thunder” siva.

Izvor: Moto-berza.com

Danas objavljeno

Honda predstavila SUV e Prototype u Kini

Vanja A

Toyota kreće u potpunu elektrifikaciju – prvi SUV na struju stiže 2022.

Vanja A

Kako da vam novi motocikl bude što duže nov

Vanja A

Ostavite komentar