Suzana Mančić završila u bolnici u Grčkoj zbog tableta za mršavljenje - BIGportal.ba
Ex Yu

Suzana Mančić završila u bolnici u Grčkoj zbog tableta za mršavljenje

Suzana Mančić ispričala je da je prije izvjesnog vremena zbog tableta za mršavljenje imala velikih zdravstvenih problema.

Voditeljka je tada završila u bolnici u Grčkoj zbog komplikacija koje su nastale kada je koristila neprovjereni preparat.

– Uzimala sam preparat za koji sam znala da ima amfetamina, bez ikakve etikete i upozorenja. I stvarno je djelovalo, a mislila sam da se to meni nikada ne može desiti i eto meni se desilo. Jedne noći sam se probudila, puls je počeo da mi raste, da skače, i ja sam na pet dana prestala da uzimam taj preparat. Prosto, organizam ti daje znake. Ali poslije pet dana usred noći nisam mogla da izbrojim otkucaje srca. Bili su između 180 i 200. Ruke su mi bile ledene, završila sam u bolnici. Tada sam bila u Grčkoj, šta god da je bilo, zarekla sam se da više neću uzimati ništa za mršavljenje. Jeste da sam izgledala holivudski, ali da li treba da budem holivudski mrtva, bolje da budem balkanski živa. I sve moje prijateljice kojima sam preporučila tablete imale su iste simptome, lupanje srca i uznemirenost – ispričala je Suzana u “Jutru sa Jovanom i Srđanom” na TV “Prva”.

Ona je priznala da je nakon toga, ipak, odlučila da ponovo posegne za ovakvim preparatima, ali ovog puta provjerenim.

– Ispitano je i ne škodi mi – dodala je Suzana.

Blic
Foto: Instgaram

Danas objavljeno

Peđa Medenica pao sa motora, svi nastupi otkazani

Vanja A

Sutra stiže novi mega hit: Milica Pavlović i Saša Matić su pjesmu čuvali godinu dana!

V.R.

Boban Rajović o problemima sa zakonom: Zatvor me je dosta naučio

V.R.

Ostavite komentar