30. Juna 2022.

Suzana Mančić: Udvarači su se zbog mene penjali na balkon, a za golišave fotke dobila sam veliku svotu novca

Big Portal

-Jedan moj udvarač je izigravao Romea, pa se popeo na balkon moje sobe. To je stvarno bilo ludo! Neki spavali u mom liftu, dok su čekali da se vratim kući. Mnogi su ostavljali cvijeće na mom automobilu…. To nisu bili neki nepoznati ljudi ili luđaci s ulice, već muškarci s kojima sam kasnije bila u vezi, kojima je bilo stalo do mene. Zato su birali tako originalne načine kako bi mi to pokazali- ispričala je Suzana za Informer te dodala kako još uvijek ima udvarače no puno manje nego prije, a kako kaže razlog je što je udata.

Pamtim niz nezgoda koje su nam se dogodile prije vjenčanja. Mladoženja je dvije sedmice prije vjenčanje slomio nogu. Doktor Sloba Ivanović mu je na dan vjenčanja skinuo gips u kadi naše kupaonice. Onda je moj tata pao niz stepenice dok je nosio svadbenu tortu i završio je na Hitnoj. Bez obzira na sve, bilo je to veselje za pamćenje – priča Suzana. Nekoliko godina nakon razvoda upoznala je svog sadašnjeg supruga, Simona Ocomokosa, grčkog bankara i od tada živi na relaciji Beograd- Atena.

– Moj i Simonov prvi sastanak bio je namješten. Zajednički prijatelj je procijenio je da bismo bili dobar par i nije pogriješio. On je dobar čovjek, nježan i brižan… Nakon 18 godina zabavljanja i suživota, vjenčali smo se 2018. godine u Grčkoj. Moje kćeri su odrastale uz Simona, a i njegova djeca uz mene. Mi smo jedna velika lijepa porodica.

Mnogo prašine podigla je njena naslovnica za srbijansko izdanje magazina ”Playboy” 2004. godine.

– Javnost me osudila, ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno gola, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smijem otkriti koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer taj podatak moram držati u tajnosti, ali mogu reći da sam bila najplaćenija u historiji srbijanskog izdanja- otkrila je Mančić.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare