Sutra stiže novi mega hit: Milica Pavlović i Saša Matić su pjesmu čuvali godinu dana! - BIGportal.ba
Ex Yu

Sutra stiže novi mega hit: Milica Pavlović i Saša Matić su pjesmu čuvali godinu dana!

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović i jedan od publici najomiljenijih muških pjevača Saša Matić riješili su da publici uljepšaju ove vrele dane pravom muzičkom poslasticom.

Seksi senjorita i kralj balada su još pre godinu i po dana snimili duetsku pesmu “Oko Moje”, koju potpisuje Miloš Roganović, ali zbog iznenadne situacije vezane za kovid i mera koje su stupile na snagu u celom svetu, rešili su da pesma ipak sačeka neka “bolja vremena”.

I sada je taj momenat.

Pavlovićeva i Matić su na svojim društvenim mrežama objavili kratku najavu pesme uz opisu da je reč o emociji koja će se publici zalepiti za srce i dušu, kao i da će im već na prve taktove biti jasno kakav osećaj budi ova pesma.

Kako ovaj duetski par ističe, njihovi prijatelji su sa ogromnim nestrpljenjem čekali da pesma ugleda svetlost dana, pa je u njihovim krugovima već ponela epitet hita.

– Jedva čekam da publika čuje pesmu “Oko Moje” i biće im jasno zašto se ova pesma oseća već na prvo slušanje. Veoma vodim računa kakve pesme snimam, izbirljiv sam i moram da istaknem da je ovo numera koju sam znao da ću snimiti čim sam čuo prve taktove. Mislim da će publici biti posebno zanimljivo što smo Milica i ja rešili da udružimo glasove, jer nosimo potpuno različite energije, što samo daje dodatnu jačinu ovoj pesmi. Svi koji su čuli pesmu mi kažu da ne mogu da je izbace iz glave, što samo potvrđuje da smo napravili dobar izbor – kaže Saša Matić.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama publika sa ogromnim nestrpljenjem očekuje da čuje pesmu “Oko Moje”, budući da dobro znaju šta mogu da očekuju od tandema kakav su Milica i Sale, što samo potvrđuje da nam u ponedeljak stiže novi veliki hit.

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Komšije Dare Bubamare iz Novog sada razvezale jezik: Pjevačica ima penthaus u elitnom dijelu, a evo kakva je privatno!

V.R.

Nada Topčagić: Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava

V.R.

Džejla Ramović napustila Balkan: Upisala fakultet daleko od kuće, sestra joj uputila dirljivu poruku

V.R.

Ostavite komentar