19. Februara 2020.

Suspendovana četiri funkcionera nakon stravičnog zločina u Gnjilanu

Big Portal

Kako javlja “Koha.net”, oni su suspendovani po preporuci Inspektorata, pošto je policajka Valjdete Blaca ubila oca, majku i oba brata vatrenim oružjem, a onda je presudila i sebi.

Mentalni problemi

Mediji na Kosovu opširno pišu o detaljima tragedije u Gnjilanu, a Koha navodi da je kosovska policija potvrdila da je Valjdete imala mentalne probleme. Iz policije su za Kohu rekli da je Valjdeti ranije dijagnostifikovan takav problem. Policija je saopštila se da je Valjdeti oduzeto službeno oružje, ali Koha nezvanično saznaje da su ubistva počinjena službenim oružjem, koje ona nije ni trebalo da ima u posjedu. prenosi Telegraf.rs.

Dva metka u glavu

Žrtve su navodno usmrćene sa dva metka u glavu. Izvori su izvijestili da je starijeg brata, Fisnika Blaca, sestra ubila dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi, otac Zećir i drugi brat Bljerim su ubijeni u dnevnoj sobi, a majka Hanife je ubijena u drugoj sobi.

Krvoproliće jer nisu osnovali porodice?

Prema riječima rođaka porodice, ova porodica je djelovala kao složna, ali su očigledno skrivali neke svoje probleme.

“U stvari, Valjdete i njena braća još nisu oformili svoje porodice, što je mogao biti jedan od razloga za nesugasice i svađu sa roditeljima”, kazao je ovaj rođak, prenose Novosti.

NN

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare