Surova strana života: Bolest je Milici Pavlović uzela najveću podršku, pjevačica slomljena - BIGportal.ba
Ex Yu

Surova strana života: Bolest je Milici Pavlović uzela najveću podršku, pjevačica slomljena

Djeda Milice Pavlović preminuo je pre tri dana. Vladmir, koji je odgajio popularnu pevačicu u selu Donji Bunibrod kraj Leskovca, izgubio je bitku sa bolešću kada mu se prije nekoliko dana pogoršalo zdravstveno stanje.

Kako piše domaća štampa, pevačica ne želi da govori za medije o ovom velikom gubitku, jer je slomljena i nema od bola.

Milica je saznala da je Vladimir loše tokom poslednjeg dana snimanja serije u kojoj tumači glavnu ulogu, prenosi “Blic”. Deda Milice Pavlović smešten je u bolnicu, a pevačica je istog momenta stigla u Leskovac. Završila je sve oko njegove hospitalizacije, a potom je saznala da je preminuo. Sahrana je održana u najužem krugu porodice i prijatelja, a pevačica o gubitku ne želi da priča javno.

Milica je u više navrata govorila kako su joj baka Rada i deka Vladimir bili kao roditelji. Kada je imala svega nekoliko meseci, Vladimir i Rada su preuzeli brigu oko nje, nakon što su joj se majka Milica i otac Dragoslav razveli. l Baka i deka Milici su ceo život bili najveća podrška i ona je sa ponosom isticala da svoj uspeh poklanja njima jer su oni zaslužni za sve što je postigla.

– Najviše na svetu volim baku i deku. Veoma sam ponosna što su me oni vaspitali i od mene napravili jednu normalnu devojku koja je sposobna da se sama izbori za sve svoje snove. Oni su moj najveći oslonac u životu – rekla je nedavno Milica.

Foto: Stefan Stojanov, Luka Boškov, ATA images

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Pjevačica u drugom planu: Oni su sinoć ukrali slavu Ani Nikolić

Zeljka

Željko Joksimović oduševio publiku u Opatiji

Zeljka

Hrvatska glumica u najmanjem bikiniju svih vremena

Zeljka

Ostavite komentar