Supruga Vila Smita priznala vezu sa 21 godinu mlađim reperom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Supruga Vila Smita priznala vezu sa 21 godinu mlađim reperom

Holivud ovih dana potresa afera koja je nakon dugo vremena izašla na vidjelo, i to ona između supružnika Vila Smita i Džejde Pinket Smit, koji su se dramatično obračunali pred američkom javnošću i sve priznali, iako su prvobitno cijelu priču demantovali.

Naime, 48-godišnja Džejda potvdila je u svojoj emisiji “Red Table Talk” šuškanja da je imala aferu s 27-godišnjim reperom Augustom Alsinom dok je bila u braku s Vilom. Tako je jedan od najmoćnijih parova šoubiznis industrije priznao kako su prolazili kroz teško razdoblje pre četiri godine, a Vil je priznao kako je bio uveren da je njihovom braku došao kraj i da sa suprugom uopšte nije hteo ni da razgovara.

Vil je izjavio kako je August u njihov život ušao kada im se brak raspadao.

“Bio sam završio s tobom. Hteli smo da se razvedemo. Razmišljao sam kako da usrećimo jedno drugo, mogli smo da budemo gotovi. Nisam bio siguran da ću ikada više razgovarati s tobom. To je čudo, neke stvari kroz koje moraš da prođeš”, izjavio je Vil.

                                                          Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

“Kako je vreme odmicalo, upala sam u neku zbrku. August je verovatno pokušao da komunicira, i videla sam da želi da dobije dopuštenje da se nešto dogodi jer smo se mi bili razdvojili i nismo živeli zajedno”, dodala je Džejda.

Supružnici su odlučili da o svemu javno progovore nakon što je August sve otkrio u jednom od intervjua s Anđelom Ji.

“Zapravo sam seo s Vilom i razgovarao o njihovom braku koji je postao zapravo životno partnerstvo. I dao mi je svoj blagoslov. Potpuno sam se predao vezi sa Džejdom kroz nekoliko godina svog života, zaista jesam, i osećam duboku i jaku ljubav prema njoj. Posvetio sam se tome, u potpunosti joj dao sebe. Mogu sada da umrem i umro bih sa činjenicom da sam nekome dao sebe zaista”, šokirao je August svojim priznanjem.

Javnost je nakon toga ostala bez teksta jer su svi bili uvereni kako Vil i Džejda imaju jedan od najstabilnijih holivudskih brakova, a neki su na društvenim mrežama izrazili nadanje da je Vil prevario Džejdu s koleginicom Margot Robi, s kojom je glumio u filmovima “Focus” i “Suicide Squad”.

Slavni dvojac jedan je od najdugovečnijih holivudskih parova, a iako dugogodišnji brak dokazuje koliko se vole, puno se šuškalo o tome da su Džejda i Vil svingeri, te da su prošli kroz nekoliko mračnih faza svog odnosa, što ova priča očito i potvrđuje.

Par ima 18-godišnju ćerku i 21-godišnjeg sina Džejdena. Uz svoje dvoje biološke dece, Vil iz prvog braka sa Šeri Zampino ima i 26-godišnjeg sina Treja.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

RAZVODI, SMRTI, BOLESTI! OVAKO sada izgledaju zvezde serije BEVERLI HILS!

Zeljka

ROBERT DE NIRO se povrijedio TOKOM SNIMANJA!

Zeljka

Evo kako da vam PETUNIJE raskošno cvjetaju do PRVIH MRAZEVA

Zeljka

Ostavite komentar