Supruga Sinana Sakića čuva uspomenu na njega - BIGportal.ba
Ex Yu

Supruga Sinana Sakića čuva uspomenu na njega

Sabina odbila 100.000 evra za kuću.

Ne postoji cijena za koju bi Sabina prodala kuću koju je zajedno sa Sinanom sređivala.

Sabina Sakić, supruga pokojnog Sinana Sakića, odbila je 100.000 evra za porodičnu kuću u Loznici koju su htjeli da kupe biznismeni iz Pariza.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Fanovi nekadašnjeg člana Južnog vetra po svaku cijenu su željeli da imaju u svom vlasništvu nekretninu u kojoj je živio njihov idol, pa su spremni da ponude veliku sumu novca. Međutim, porodica nije zainteresovana za to.


– Ne postoji cijena za koju bi Sabina prodala kuću koju je zajedno sa Sinanom sređivala. Za nju ona predstavlja unikat i sjećanje na njega, u kojoj čuva njegove slike, ploče, nagrade… Od dnevnog boravka i još jedne prostorije napravila je minijaturni muzej kom se maksimalno posvetila. Danima je sređivala kutak i uljepšavala ga, a svakodnevno dodaje po neku sitnicu – otkriva naš izvor i dodaje da su potencijalni kupci bili uporni.


– Dva starija čovjeka došla su i raspitivala se za kuću mjesec dana nakon Sakićeve smrti. Pošto je porodica bila u lošem psihičkom stanju, potresena zbog tragedije koja ih je zadesila, oni su odlučili da pričekaju. Kako je vrijeme prolazilo, nastavili su se da se raspituju sve dok lično nisu došli do Sabine i otvoreno joj rekli za ponudu.

Sinanova udovica nije željela ni da čuje o tome, a kamoli da prodaje kuću koju je gradila sa pokojnim mužem. Zahvalila se ljudima, koji su bili uporni, ali njena odluka je takva da, bez obzira na sve, ta nekretnina ostaje u vlasništvu porodice – kaže naš izvor.


Sabina inače dosta vremena provodi u Loznici, ali i u stanu na Dorćolu. Pozvali smo je za komentar, ali nije se javljala na telefon.


M. Dejanović

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Kadar za infarkt, ovako provokativnu objavu Severina nikad nije imala

Vanja A

Nikolina Ristović ne prestaje nizati fotografije s ljetovanja, ne krije koliko uživa u odmoru

Vanja A

Halid Bešlić otkrio kako je završio na operacionom stolu

Vanja A

Ostavite komentar