Supruga Nebojše Glogovca otkrila da bi bila srećna da ćerki kaže: "Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate" - BIGportal.ba
Ex Yu

Supruga Nebojše Glogovca otkrila da bi bila srećna da ćerki kaže: “Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate”

Milica Glogovac govorila je o tome koliko je ponosna na prezime koje nosi, ali i o inicijativi da ulica na Dorćolu dobije Nebojšino ime.

Supruga Nebojše Glogovca gostovala je u jednoj emisiji, u kojoj je govorila o glumcu, ljihovoj ćerki Sunčici, kao i priči da će jedna ulica na Dorćolu nositi Nebojšino ime.

– Jako sam ponosna na prezime koje nosim. Ono je i odgovornost i ljubav. Ja sam inače Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvek s ponosom ističem, a ovde se kamufliram naglaskom. U Beograd sam došla da bih studirala, kao što mi iz tih krajeva volimo – kazala je Milica s osmehom u emisiji “Kec na jedanaest”.

Na pitanje voditelja dokle se stiglo s inicijativom da ulica na Dorćolu dobije Nebojšino ime, Milica je odgovorila da je sigurna da će se to desiti.

– Inicijativa Jugoslovenskog dramskog pozorišta bila je da Nebojša dobije ulicu i uputili su je Gradu. Mislim da je sada u toku neka birokratska procedura, nisam upućena, ali sigurna sam da će se to dogoditi jer verujem da bi to ljudi voleli. Ja volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: “Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate”. To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive – kazala je Milica Glogovac.

Milica je potom otkrilaje da od filmova u kojima je glumio najviše voli “Munje” i “Kengura”, a od pozorišnih predstava “Hamleta”.

– Hadersfild je uloga potpuno drugačija od njega, ali toj ulozi se diviš. To je bila jedna od njegovih omiljenih uloga – rekla je Milica i dodala da joj je Nebojša uz sve divne stvari ostavio i svoje prijatelje.

– Branka Katić mi je vrlo draga i bliska prijateljica – istakla je ona.

Danas objavljeno

Ella Dvornik pokazala kakva je izlazila u klubove u Londonu: Niko me nije čudno gledao

Vanja A

Žanamari “počastila” pratioce galerijom seksi fotografija u bikiniju

Vanja A

Emotivan prizor Katarine Grujić i kćerke Katje

Vanja A

Ostavite komentar