Supruga Marinka Rokvića emotivnom fotografijom rastužila sve - BIGportal.ba
Ex Yu

Supruga Marinka Rokvića emotivnom fotografijom rastužila sve

Supruga Marinka Rokvića veoma teško se nosi sa gubitkom

Porodica Marinka Rokvića veoma teško prihvata činjenicu, da legendarnog pevača više nema. To pokazuju i čestim postavljanjem fotografija na društvenim mrežama.

Supruga legendarnog pevača, još uvek se navikava na novonastalu situaciju, a poslednja u nizu fotografija koju je objavila na Instagramu, govori samo o tome, koliko joj je teško i koliko joj suprug nedostaje.

Tuga i bol

– Ne sudi mi po izgledu, ti koji se usuđuješ i da pomisliš da mi sudiš. Ne traži vlagu u oku mome jer će zbog svoje prozračnosti postati nevidljiva za pohotu znatiželje očiju tvojih. Ne trudi se da razumeš moju skrivenu tugu jer ona se ne da razumeti. Dolazi i odlazi kad joj se ćefne. Najčešće kad joj se najmanje nadaš. Prvo se plašiš prisustva njenog, pa odbacivanjem pokušaš da je otreseš, da je se rešiš.

– I onda kad ti se pogled sretne sa njenim prihvatiš je kao sastavni deo sebe. Tada se više ne nosiš sa njom već je sa dostojanstvom nosiš. Ne, nije to slabost, ni poraz, već jačina koja zadivljuje – stoji u opisu fotografije i dodaje:

– E, to je ta tvoja snaga koju sam pokušala da pretočim u reči kojom si zračio u svojoj najtežoj boli, ljubavi moja. To je put do blagoslova koji si ostavio u amanet da ga trasiramo dalje uzdignute glave iako nesnosno boli. Gazimo, gazimo… Napred, onako kako si nas učio uz pomoć svih predivnih znanih i neznanih duša. Drage moje, imam potrebu da vam se zahvalim. Hvala za svaku molitvu, poruku, misao podrške. Za svu toplinu zagrljaja na daljinu. I ovog puta opravdali ste moju veru u dobrotu, ljubav i ljude – poručila je Rokvićka.

Danas objavljeno

Estrada na promociji čarapa kod Brene!

Vanja A

Marija Šerifović o bijesnom ispadu

Vanja A

Seku Aleksić blokirao kolega na Instagramu

Vanja A

Ostavite komentar