Supruga Larija Kinga otkrila njegove posljednje riječi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Supruga Larija Kinga otkrila njegove posljednje riječi

Supruga Larija Kinga, Šon King, progovorila je o posljednjim trenucima koje je provela sa slavnim voditeljem.

“Uspeli smo da uspostavimo Face Time u bolnici, bilo mu je teško da razgovara, ali jedina poruka za koju se pobrinuo da je čujem bila je: ‘Volim te, čuvaj dečake’”, rekla je za “Entertainment Tonight”.

Šon i Lari imaju dva sina, 21-godišnjeg Čensija i 20-godišnjeg Kenona. Iza Larija je ostao i najstariji sin, 59-godišnji Lari King Jr. iz braka s Anetom Kaje.

Slavni voditelj je umro u subotu ujutro u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Anđelesu. Imao je 87 godina. Iako je šesta Larijeva supruga Džulija Aleksander za “The Post” rekla da je umro od koronavirusa, od kojeg je oboleo u decembru, Šon je rekla da to nije stvarni uzrok smrti.

“Umro je od infekcije, sepse. Napokon je bio spreman za polazak, reći ću vam to. Pobedio je virus, ali to je ostavilo posledice na njegovo telo. Onda ga je nepovezana infekcija konačno odvela, ali nije se lako predao”, ispričala je.

Šon, koja je bila usred postupka za razvod braka od legendarnog voditelja CNN-a, rekla je da nikad nije mislila da će se razvod finalizovati.

“Lari i ja nikada nismo dovršili razvod. U svom srcu nisam mislila da će se to zaista dogoditi i nikada se nije dogodilo. Bili smo partneri u svakom smislu, u poslu, ali prvo u našoj porodici. Porodica je najvažnija stvar. Porodica i Bog”, rekla je.

Opisala je i kako je izgledala sahrana.

“Bila je prisutna samo porodica, nosili smo Larijeve prepoznatljive tregere, svako od nas”, rekla je.

“I bilo je lepo, puno ljubavi, jednostavno savršeno, savršeno. Bila je to porodica. Nije bilo šoubiznisa, ne, ništa od toga. Bilo je prekrasno”, ispričala je Šon.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

“Samo budi zgodna”: Slavni glumci otkrili uloge zbog kojih su zažalili

Zeljka

Hrvati pomjeraju granice: Sada svako može da postane vlasnik bankomata

Zeljka

Rok trajanja šminke: Znate li gdje je oznaka?

Zeljka

Ostavite komentar