Supruga Itana Hoka nije nimalo nalik ostalim žena slavnih glumaca - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Supruga Itana Hoka nije nimalo nalik ostalim žena slavnih glumaca

Slavni američki glumac Itan Hok napravio je malo iznenađenje na crvenom tepihu, pojavivši se sa svojom suprugom Rajan Šohju.

Iako smo imali priliku zahvaljujući paparacima da ih vidimo u svakodnevnim varijantama, pojavljivanje ovog para na crvenom tepihu je prava retkost. Na dodeli 2022 Gotham nagrada sinoć u Njujorku, Itan se opredelilo za elegantno crno odelo, dok je njegova supruga takođe blistala u crnoj, svetlucavoj haljini.

Njegova supruga nije nimalo nalik ostalim suprugama slavnih glumaca, a itekako je zanimljiva njihova ljubavna priča.

Naime, itan je bio u braku s glumicom Umom Turman od 1995. do 2008. godine, sa kojom ima ćerke Maju i Lenu i sina Levona.

Zanimljivo je da je decu čuvala dadilja i to baš Rajan, a mediji su često implicirali da je upravo Rajan ta koja je “kriva” za krah njihovog braka.

Glumac je u više navrata demantovao ove tvrdnje rekavši da se brak sa Umom završio zbog pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vernosti.

Podseretimo, glumčeva veza sa s dadiljom počela i ranije jer su pred oltar stali 2008. godine, a nekoliko meseci pre Hok je finalizovao rastavu s Turman.

I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog prevare s Rajan, glumac je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vernosti

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar