Supruga Aleka Boldvina: Slomljen si, ne želim da te izgubim - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Supruga Aleka Boldvina: Slomljen si, ne želim da te izgubim

Supruga Aleka Boldvina pružila je podršku svom partneru nakon brojnih negativnih komentara koje je izazvao njegov posljednji intervju.

Nakon što je pre dva dana Alek Boldvin supruzi posvetio dirljivu objavu, ona je odlučila da mu uzvrati na isti način, pa je na Instagramu objavila kako se oseća povodom svega što se njenom suprugu dešava.

„‘Ovde sam, volim te i pobrinuću se za tebe.’ To su bile jedine reči koje su mi došle u glavu kad smo saznali da je Halina umrla. Sećam se da sam tu frazu iznova ponavljala. Stravičan gubitak, mučenje njene porodice i tebe, mog supruga, koji ste se nekako pronašli u ovoj nezamislivoj noćnoj mori. Taj trenutak je urezan u moje pamćenje, fotografi koji te okružuju, telefoniraju sa mnom, dokumentuju tvoju agoniju. Nisam mogla da budem blizu tebe da te zagrlim, čuli smo se preko telefona, samo vizuelni prikaz koji svet može videti.“

„Naš javni život donosi veliku radost u povezivanju s neverovatnim ljudima i ogromnu traumu kad padne mrak. Mišljenja i unovčavanje o našem životu postaju glasna i preterana. Bojala sam se šta će se dogoditi ako se otvoriš jer sam videla da ti je duh slomljen, mentalno zdravlje razbijeno, a duša u nezamislivoj boli. Ponekad se pitam koliko jedno telo i jedan um mogu da podnesu. Ne želim da te izgubim“, dodaja je Hilarija.

Podsetimo, njen suprug je pre dva dana dao prvi intervu nakon tragedije na setu filma „Rust“ kad aje slučajno usmrtio kkoleginicu Halinu Hačins. Boldvin je tokom razgovora tvrdio da on nije povukao obarač, a ta izjava izazvala je brojne komentare.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar