Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Hilaria Baldvin otvoreno je priznala da ona i njen suprug Alek Baldvin nisu dobro nakon tragične pucnjave na snimanju filma tijekom intervjua za Extru.

-Ne možemo biti dobro. Niko nije dobro, izjavila je.

Emotivna izjava uslijedila je nešto više od godinu dana otkako je snimateljica Halyna Hutchins smrtno stradala na snimanju u oktobru 2021. od hica koji je slučajno ispaljen dok je pištolj bio u rukama Aleca Baldwina.

-To je bila i jest tragedija koju nitko nije mogao ni zamisliti, kaže Hilaria.

S njom je na intervjuu bilo i najmlađe dijete nje i Aleca, kćerkica Ilaria Catalina Irena, koja se rodila ovog septembra.

Alec i Hilaria zajedno već imaju šestero djece. Prošle godine sve su iznenadili objavom o prinovi u porodici jer je samo nekoliko mjeseci ranije Hilaria rodila njihovo peto dijete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat-majka. Baldwin s bivšom suprugom Kim Basinger ima i 26-godišnju kćer Ireland.

Vijest o proširenju porodice podijelili su pet mjeseci nakon fatalne pucnjave na setu filma “Rust” u Novom Meksiku, gdje je glumac slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

FBI je u augustu završio istragu prema kojoj je zaključio da je Baldwin povukao okidač pištolja kojim je ubijena Hutchins, unatoč tome što je on više puta izjavio kako to nije učinio.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Danas objavljeno

Pedro Paskal zaboravio da je dobio ulogu u najpopularnijoj seriji na svijetu

Vanja A

Šta je na „tajnom“ snimku Žanel Mone i Edvarda Nortona iz jednog paba u Beogradu

Vanja A

Xueli Abbing: Napuštena albino beba koja je postala model Voguea

Vanja A

Ostavite komentar