"Suprug je predložio trojku, a onda poludio kad sam sve organizovala" - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

“Suprug je predložio trojku, a onda poludio kad sam sve organizovala”

Predložio joj je, jednog dana, da isprobaju seks u troje. Ona je bez puno razmišljanja pristala i sve organizovala.

Jedna 37-godišnja žena potražila je pomoć psihoterapeutkinje za svoje probleme u braku.

Naime, ona i 42-godišnji suprug u braku su pet godina. Vole da putuju, a kada odu na neku destinaciju stalno se i svugde imaju odnose, kaže. Tokom pandemije, kada su putovanja stala, a samim tim i uzbuđenje u njihovom seksualnom životu, suprug joj je predložio da isprobaju seks u troje. Mislio je da će ga uzbuditi ako je vidi s drugim muškarcem, a ona je bez puno razmišljanja pristala.

Brat njene prijateljice je slobodan, ima 39 godina i poznaju se gotovo ceo život. Dopisivali su se, flertovali, a onda ga je pitala da li je smatra privlačnom i da li je ikada probao seks u troje.

“Rekao je da je probao, ali jednom, i da bi voleo opet. Jedva sam čekala da kažem suprugu da sam našla nekoga za to, ali umesto njegovog oduševljenja što ćemo isprobati fantaziju, doživela sam niz uvreda i optužbu da sam ga prevarila i izdala.”

Izvinila se prijatelju i blokirala ga kako bi odmah prekinula taj kontakt, ali stvari sa suprugom nisu bile baš najbolje.

“Ne krivim te, to je bila njegova fantazija i ti si to htela da ispuniš. Nisi zaslužila takve uvrede. S druge strane, imaj na umu da seks u troje može da uzrokuje niz problema – evo, u ovom slučaju čak i samo planiranje istog – ljubomoru, nedostatak poverenja, svađe… Što se tiče tvog supruga, reci mu da je takvo ponašanje nedopustivo i da biste mogli da posetite bračnog savjtnika”, rekla joj je psihoterapeutkinja.

Danas objavljeno

Pjevač se rastao od djevojke četiri mjeseca nakon rođenja njihovog djeteta

Zeljka

Najomraženija preljubnica uživa u ljubavi, ali i provocira atraktivnim slikama na Instagramu

Zeljka

Voditelju Andersonu Kuperu majka ponudila da rodi njegovo dijete

Zeljka

Ostavite komentar