"Suprug je bio najsmireniji": Hilari Daf o porođaju kod kuće, objavila nove fotografije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Suprug je bio najsmireniji”: Hilari Daf o porođaju kod kuće, objavila nove fotografije

Holivudska glumica, Hilari Daf, koja se u martu porodila kod kuće, u bazenčiću, objavila je juče niz fotografija i rekla da je spremna da govori o tom iskustvu.

“Osećam da sam spremna da podelim nekoliko fotografija sa rođenja Me. Za mene, da bih se osećala sigurno i da bih sve izgurala, važno je da imam dobar sistem podrške. Savršenu količinu prostora, humora, čvrstine i ljudi koji podržavaju moju snagu. Moj suprug je bio najsmireniji u sobi. Moja mama bila je tu da sprema grickalice i hranu i gleda veliki nervozni osmeh dok njeno dete donosi njoj novo unuče. Pomoć koju sam imala, koja mi je bila potrebna oko druge dece dok ja nisam bila u stanju, najviše mi je značila. Ovo je težak posao…Od momenta kada ostaneš trudan, do bolnice ili kućnog porođaja, dojenja i negovanja malih bića odgovorno da postanu samopouzdani, dobri građani sveta. Ovo je magična, čudesna avantura. Živele, svemoćne majke. Vi činite da se planine svakog dana pomeraju”, napisala je na svom Instagramu, deleći nekoliko fotografija pripreme porođaja.

Hilari je posle samog porođaja objavila fotografiju na kojoj je cela porodica. Pošto se nakon ćerkice Benks Vajolet, odlučila da još jednu devojčicu rodi na nesvakidašnji način, mlada glumica je ponovo napunila bazen sa vodom.

Naime, Hilari (33) se porodila u svojoj kući, u bazenu, a čim je “izronila”, devojčica, koju su nazvali Me, našla se u prisustvu kompletne porodice, a njena starija sestra uskočila je u bazen očarana novim članom.

“Volimo te lepoto”, napisala je tada glumica pored imena tek pristigle devojčice uz datum rođenja 24. mart.

Svestrana Hilari je, pored glumačke, ostvarena i u pevačkoj karijeri, a nedavno je, moguće inspirisana čudesnim rođenjem Benks Vajolet 2018. godine, Daf izdala knjgu posvećenju ohrabrivanju svih devojčica da nikada ne odustaju od svojih snova. Knjiga se zove “My Little Brave Girl” (Moja mala hrabra devojčice).

Hilari je objavila snimak svog prethodnog porođaja, uz nagoveštaj da je dugo razmišljala da li tako nešto treba da uradi, s obzirom na ekstremnu privatnost videa. Ona je tom prilikom porođaj opisala kao “apsolutno divan i šokantan”.

Devojčice će rasti uz velikog brata, osmogodišnjeg Luku, kojeg je Hilari dobila u prethodnom braku.

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar