Superekskluziva – Bugatti Chiron Noire od 3 miliona evra - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Superekskluziva – Bugatti Chiron Noire od 3 miliona evra

Bugatti će kupcima ponuditi specijalnu ograničenu seriju Chirona inspirisanu modelom La Voiture Noire koji je predstavljen ranije ove godine.

Oni koji žele da u svom posedu imaju još ekskluzivniji hipersportski automobil nego što je to “obični” Chiron, moraće da požure jer je Bugatti planirao da napravi svega po 20 primeraka od svake od dve Noire varijante.

Pored toga, moraće i da zavuku dublje ruku u džep s obzirom da i Chiron Noire Sportive i Chiron Noire Élégance koštaju po 3 miliona evra, i to u osnovnom paketu opreme bez doplatnih opcija koje Bugatti nudi na pretek.

Chiron Noire Élégance (Foto: Bugatti promo)

Oba modela su crne spoljašnjosti, od ugljeničnih vlakana, a osnovna razlika je što Noire Élégance ima završnu obradu u visokom sjaju, dok je kod Noire Sportive karoserija u mat finišu.

Ove specijalne verzije Chirona krasi i nešto drugačija maska hladnjaka sa amblemom Bugattija izrađenim od čistog srebra, kao i novi točkovi sa crnim kočnim “čeljustima”. Što se tiče izduvnog sistema, on je identičan kao na verziji Chiron Sport.

U unutrašnjosti vozila dominira crna koža, kao i drugi crni detalji, a da se radi o posebnim verzijama podsećaju i oznake “Noire” na pragovima automobila, naslonima za glavu i centralnoj konzoli.

Prve isporuke dve specijalne Noire verzije planirane su za drugi kvartal 2020. godine.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Borković ispisao istoriju

Vanja A

Svjetski rekord u vožnji u rikverc

Vanja A

Da li Banjaja može do titule?

Vanja A

Ostavite komentar