Super žene glasale na Viber grupi - Kako će "Uraganke" proći na Evrosongu - BIGportal.ba
Ex Yu

Super žene glasale na Viber grupi – Kako će “Uraganke” proći na Evrosongu

Na Viber grupi “Super žena” koja broji skoro 90 hiljada članova, sproveli smo anketu i pitali vas – Šta mislite kako će proći “Uraganke”.

Popularni ženski trio “Hurricane” kog čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić u drugom polufinalu koje će biti održano 20. maja na Evrosongu u Roterdamu će predstaviti našu zemlju pesmom “Loco Loco”.

Nedavno su imale prvu probu u areni “Ahoj”, a sudeći prema kritičkom sajtu “Wiwibloggs” kada je u pitanju ovo takmičenje, ocenjene su da su imale dobro probu i da su mnoge oduševile nastupom.

Mi smo odlučili da vas na našoj Viber grupi “Super žena” koja broji skoro 90 hiljada članova pitamo – Šta mislite kako će proći “Uraganke”?

Na to pitanje, glasali ste ovako: 16 posto vas misli da neće proći u finale, 18 posto prolaze u finale, 21 posto vas misli da će pobediti, dok 43 posto da će “Uraganke” biti u top 10.

Podsećamo vas da član Viber Super žena zajednice možete postati klikom OVDE i svakodnevno dobijati zanimljive priče iz sveta mode, lepote, života poznatih ličnosti, zdravlja…

Danas objavljeno

Severina pokazala isklesanu figuru u kupaćem kostimu

Vanja A

Željko Rebrača otkrio istinu o svom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ovako je Nikola Rađen opisao Anu Kokić

Vanja A

Ostavite komentar