3. Juna 2019.

Super Flower prikazao napajanje od 2500W

Big Portal

Ne postoji veliki broj PC korisnika kojima je potrebno više od 1000 vati za napajanje sistema, ali oni kojima je ovo zaista neophodno bez sumnje koriste ekstremno jake komponente, sa nekoliko GPU sistema i velikim brojem jezgara na procesoru.

S druge strane, sa dolaskom procesora sa ogromnim brojem jezgara (poput Ryzen Threadripper 2990WX) jasno je i da postoji potreba za jačim napajanjima kako bi se sistem održao pod kontrolom. Ovde na scenu stupa kompanija Super Flower, sa svojim izuzetnim 2500W Leadex Platinum dizajnom.

Kao što i naziv sugeriše, 2500W Leadex Platinum je napajanje sa 80+ Platinum sertifikatom, a omogućava dovoljno snage da može da podrži četiri normalna gejming sistema. Ukoliko bi se ponovo pojavila potražnja za rudarenjem kriptovaluta, Super Flower verovatno ne bi imao nikakvih problema da proda velike količine ovih napajanja. Međutim, van ovog tržišta, malo je drugih situacija gde bi ovako jako napajanje bilo od koristi.

Još jedno polje, gde bi ovo napajanje moglo da bude implementirano, jeste dual-system tržište gde spliteri omogućavaju napajanju da podrži dva kompletna PC sistema.

U ovom trenutku Super Flower nije objavio konkretne planove objave, kao ni cenu 2500W Leadex Platinum napajanja.

Izvor: Tom's Hardware

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare