Super Bomberman R Online će na konzolama i PC-u biti besplatan - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Super Bomberman R Online će na konzolama i PC-u biti besplatan

Konami je prošle godine izbacio ekskluzivnu igru za Stadia-ju Super Bomberman R Online, a sada je sigurno da će se igra pojaviti i na PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC-u vrlo uskoro

Originalna verzija igre, Super Bomberman R izašao je kada je lansirana Switch konzola 2017. godine, i to je bio prvi Bomberman naslov za šest godina. Super Bomberman R Online je specijalna onlajn verzija rezervisana isključivo za multiplejer, u kojoj se 64 igrača takmiče da jedni drugima podmetnu bombu pod nos, na 16 mapa koje su povezane tunelima. 

Super Bomberman R | Nintendo Switch | Games | Nintendo

Baš kao što je to bilo na Stadia platformi, igra će biti besplatna za skidanje i igrači će moći da učestvuju bez ikakvih troškova. U igri će postojati i Premium Pass koji će koštati 9.99 dolara, a otključavaće specijalne skinove zasnovane na popularnim Konami franšizama i igrama. Neki od ovih kozmetičkih dodataka će biti Raiden iz Metal Gear Solid-a, Pyramid Head iz Silent Hill-a i mnogi drugi. Kupci će takođe moći da kreiranju privatne sobe za sebe i svoje prijatelje, a moći će i da menjaju pravila igre, dok će ostali igrači imati pristupo samo Battle 64 modu. Verzija Super Bomberman R Online za PC je prošle nedelje se pojavila na ESRB vebsajtu, tako da čekamo zvanično saopštenje koje bi trbalo da se pojavi svakog dana.

Danas objavljeno

Šef Applea: “Ako želite aplikacije sa strane, kupite Android telefon”

Vanja A

Apple Watch (2022) serija donosi tri modela, iPhone SE (2022) 3 GB RAM-a

Vanja A

Google objavio: Ovo ste najviše pretraživali u 2021. godini

Vanja A

Ostavite komentar