15. Februara 2022.

Sumnja se da je Bob Saget ubijen: “To nije mogla biti nevina povreda glave”

Big Portal

Sada su se medijima javili stručnjaci koji smatraju da je to morao biti puno jači udarac nego što se mislilo.

Prema obdukcijskom izveštaju, Saget je pao unazad i udario se u potiljak, a njegova smrt proglašena je nesrećom. Ipak, neurohirurg Sanjaj Gupta pita se koliko je temlejno istražena njegova smrt i šta je uzrokovalo tako jak udarac u glavu.

https://www.instagram.com/p/CTIv__PnE95/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1f00d977-e0af-4e9c-a284-effb2c1392be

“Mislim da obdukcija otkriva mnogo više i da to nije bio samo nevini udarac glavom. Kada čitate izveštaje obdukcije, može se tako činiti, ali radilo se o značajnijem udarcu u glavu”, rekao je neurohirurg za CNN.

“Potrebno je puno snage da lobanja zadobije toliko oštećenje. Sudeći po svemu, osoba koja ima povrede poput Sageta trebalo je da padne niz stepenice ili ju je čak mogao udariti automobil. Nažalost, nikada nećemo saznati šta se tačno dogodilo. Mogu samo da kažem da je za ovakvu povredu potreban udarac bejzbolskom palicom”, tvrdi Gupta.

Njegova izjava izazvala je brojne teorije zavere na Tviteru, a brojni Sagetovi fanovi veruju da je komičar ubijen i da njegovu smrt treba da istraži policija.

“Moram da priznam da je smrt Boba Sageta s ekstremnom traumom lobanje i povredama orbite kostiju, kako je prijavljeno, odmah izazvala sumnje na ubistvo”, “K je ubio Boba Sageta?”, “Bob Saget je ubijen”, samo su neki od komentara korisnika koji nisu baš uvereni da je obdukcijski izveštaj istinit.

https://twitter.com/QueenPhillippa/status/1493254186946875397

“Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno i otišao je da spava”, napisala je njegova porodica u saopštenju pre nekoliko dana, a obdukcija je potvrdila da nije imao opojnih sredstava u krvi u trenutku smrti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare