SUKOBI MIGRANTA NE JENJAVAJU Policija primjenila silu u Bihaću - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

SUKOBI MIGRANTA NE JENJAVAJU Policija primjenila silu u Bihaću

Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako su dvojica policijaca primjenila silu nad jednim migrantom koji je učestvovao u sukobu na ulici. Kako prenosi usk.co.ba svakim danom sukobi između migranata su sve izraženiji i postali su opasni i po domaće stanovništvo. Posljednji masovni sukobi sa velikim…

Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako su dvojica policijaca primjenila silu nad jednim migrantom koji je učestvovao u sukobu na ulici.

Kako prenosi usk.co.ba svakim danom sukobi između migranata su sve izraženiji i postali su opasni i po domaće stanovništvo. Posljednji masovni sukobi sa velikim brojem povrijeđenih i uhapšenih zabilježeni su u Velikoj Kladuši tačnije u privatnom centru Miral. Tu već danima traju sukobi nekoliko grupa migranata koji u sukobima koriste hladno oružje, metalne šipke i druge predmete koji im se nađu pri ruci, piše usn.co.ba.

I u Bihaću je u petak zabilježen slučaj kada je nepoznata osoba izbola je migranta u gradskom parku u Bihaću nanijevši mu teške tjelesne povrede.

Neograničeno kretanje osoba bez identifikacionih dokumenata stvara paniku među lokalnim stanovništvom.

Svakodnevni sukobi potpiruju plamen panike i nezadovoljstva u Krajini, prenosi Usn.co.ba koji je u posjedu snimka policijskog djelovanja u Bihaću nad agresivnim migrantima.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Tijana Ajfon priznala krivicu, starleti godinu dana zatvora

M.

Ništa prije ljeta 2022?

M.

Jeste da je daleko od nas, ali ideja je impresivna

M.

1 Komentar

Jovan 8 Juna, 2019 at 11:53 am

I šta kažete, koriste hladno oružje, metalne šipke i sl….. , a Vi ih još uvijek zovete migrantima ?

Da nisam ovo vidio ne bih znao da se kriminalci tako zovu drugim imenom.

Odgovori

Ostavite komentar