SUKOBI MIGRANTA NE JENJAVAJU Policija primjenila silu u Bihaću - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

SUKOBI MIGRANTA NE JENJAVAJU Policija primjenila silu u Bihaću

Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako su dvojica policijaca primjenila silu nad jednim migrantom koji je učestvovao u sukobu na ulici. Kako prenosi usk.co.ba svakim danom sukobi između migranata su sve izraženiji i postali su opasni i po domaće stanovništvo. Posljednji masovni sukobi sa velikim…

Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako su dvojica policijaca primjenila silu nad jednim migrantom koji je učestvovao u sukobu na ulici.

Kako prenosi usk.co.ba svakim danom sukobi između migranata su sve izraženiji i postali su opasni i po domaće stanovništvo. Posljednji masovni sukobi sa velikim brojem povrijeđenih i uhapšenih zabilježeni su u Velikoj Kladuši tačnije u privatnom centru Miral. Tu već danima traju sukobi nekoliko grupa migranata koji u sukobima koriste hladno oružje, metalne šipke i druge predmete koji im se nađu pri ruci, piše usn.co.ba.

I u Bihaću je u petak zabilježen slučaj kada je nepoznata osoba izbola je migranta u gradskom parku u Bihaću nanijevši mu teške tjelesne povrede.

Neograničeno kretanje osoba bez identifikacionih dokumenata stvara paniku među lokalnim stanovništvom.

Svakodnevni sukobi potpiruju plamen panike i nezadovoljstva u Krajini, prenosi Usn.co.ba koji je u posjedu snimka policijskog djelovanja u Bihaću nad agresivnim migrantima.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Srpskoj listi 100 odsto glasova u Severnoj Mitrovici, Radojević ubjedljiv

M.

Uhvaćena nova mula na “Tuđmanu”

M.

Američki i kanadski vojni brodovi kod Tajvana; Kina bijesna

M.

1 Komentar

Jovan 8 Juna, 2019 at 11:53 am

I šta kažete, koriste hladno oružje, metalne šipke i sl….. , a Vi ih još uvijek zovete migrantima ?

Da nisam ovo vidio ne bih znao da se kriminalci tako zovu drugim imenom.

Odgovori

Ostavite komentar