Sukob Mustafe Sandala i Emine Jahović postaje sve oštriji? - BIGportal.ba
Ex Yu

Sukob Mustafe Sandala i Emine Jahović postaje sve oštriji?

Sukob Emine i Mustafe Sandala posljednjih nedjelja puni skoro sve naslovne strane domaće i turske štampe, a sada su isplivali novi detalji borbe nekadašnjeg bračnog para

Naime, pop zvijezda se nedavno požalila turskim medijima da njen bivši suprug navodno nije platio alimentaciju 26 mjeseci, te da ga je zbog toga tužila.

Međutim, ako je vjerovati najnovijim vijestima iz Istanbula, Mustafa nije gubio vrijeme, već je uzvratio istom mjerom, tužbom. U papirima koje je dostavio sudiji stoji, kako se navodi, da Emina zapostavlja djecu i da zbog toga želi da joj oduzme starateljstvo.

Navodno,  Sandal se prilično potresao kada mu je stigla tužba za neisplaćene alimentacije. Poslije razvoda je novčano pomogao i Emini i snovima, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega.

Nije mu tražila ništa, a onda je promijenila ploču i tužila ga. Usljedila je – kontratužba. Prema Mustafinim riječima, Emina više vremena posvećuje svojoj kozmetičkoj liniji i putovanjima, nego sinovima, pa o njima umjesto majke brinu dadilje.

Pjevačica je za televziju “Prva” priznala da sa bivšim mužem ima probleme i da je pravdu potražila na sudu.

– Tužno je što nam se ovako nešto dešava posle toliko godina. On očigledno nije ozbiljno shvatio finansijski segment, i sve obaveze prešle su na mene. Užasno sam se osjećala kada sam odvela djecu kod doktora i saznala da im zdravstveno osiguranje nije plaćeno. U Turskoj zakon štiti žene, što je dobro, ali vjerujem da ćemo se na kraju dogovoriti – zaključila je Emina.

Izvor: Hellomagazin.rs

Danas objavljeno

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

“Toma” najgledaniji film domaće kinematografije

Vanja A

Ostavite komentar