22. Marta 2021.

Sukob Mustafe Sandala i Emine Jahović postaje sve oštriji?

Naime, pop zvijezda se nedavno požalila turskim medijima da njen bivši suprug navodno nije platio alimentaciju 26 mjeseci, te da ga je zbog toga tužila.

Međutim, ako je vjerovati najnovijim vijestima iz Istanbula, Mustafa nije gubio vrijeme, već je uzvratio istom mjerom, tužbom. U papirima koje je dostavio sudiji stoji, kako se navodi, da Emina zapostavlja djecu i da zbog toga želi da joj oduzme starateljstvo.

Navodno,  Sandal se prilično potresao kada mu je stigla tužba za neisplaćene alimentacije. Poslije razvoda je novčano pomogao i Emini i snovima, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega.

Nije mu tražila ništa, a onda je promijenila ploču i tužila ga. Usljedila je – kontratužba. Prema Mustafinim riječima, Emina više vremena posvećuje svojoj kozmetičkoj liniji i putovanjima, nego sinovima, pa o njima umjesto majke brinu dadilje.

Pjevačica je za televziju “Prva” priznala da sa bivšim mužem ima probleme i da je pravdu potražila na sudu.

– Tužno je što nam se ovako nešto dešava posle toliko godina. On očigledno nije ozbiljno shvatio finansijski segment, i sve obaveze prešle su na mene. Užasno sam se osjećala kada sam odvela djecu kod doktora i saznala da im zdravstveno osiguranje nije plaćeno. U Turskoj zakon štiti žene, što je dobro, ali vjerujem da ćemo se na kraju dogovoriti – zaključila je Emina.

Izvor: Hellomagazin.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare