SUKOB Jelene Karleuše i Slobode Mićalović počeo je prije nekoliko godina - BIGportal.ba
Ex Yu

SUKOB Jelene Karleuše i Slobode Mićalović počeo je prije nekoliko godina

Pevačica i glumica su danima u žiži javnosti

Pevačica Jelena Karleuša i glumica Sloboda Mićalović su već danima u centru pažnje. Sukob između njih dve jke počeo kada je Sloboda izjavila da ne razume ljude koji su vegani, a nose stvari od životinjske kože.

– Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše “ne jedem meso, ja sam vegan”, a onda nosi “Luj Viton” koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem – rekla je glumica.

Karleuša se pronašla u ovoj grupi, pa je odlučila da oštro odgovori Slobodi.

– Upravo sam htela da pojedem jednu moju “Luj Viton” torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus – napisala je pevačica.

Međutim, ovo nije prvi put da su se njih dve sukobile. Pre nekoliko godina, Jelena je bila veoma jasna kada je izjavila da su Sloboda i njena sestra Dragana došle na događaj obučene kao da su krenule da bace đubre.

– Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil – kežual drti, apa-drapa, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. E, to tako ne može – rekla je tada Karleuša.

Sloboda na ovu provokaciju nije ostala nedorečena.

 Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu – bio je Slobodin odgovor, ali se pevačica tada nije upuštala u dalje rasprave.

Danas objavljeno

Siniša prvi put u javnosti nakon drugog ciklusa hemioterapije

Vanja A

Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju

Vanja A

Milica Pavlović u strastvenom zagrljaju s glumcem: “Postidim se”

Vanja A

Ostavite komentar