Sufinansiranje projekata iz gradskog budžeta: Javni poziv otvoren do 8. jula - BIGportal.ba
Banja Luka

Sufinansiranje projekata iz gradskog budžeta: Javni poziv otvoren do 8. jula

Iz Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku podsjećaju udruženja građana da je javni poziv za prijavu projekata za sufinansiranje iz gradskog budžeta u 2021. otvoren još do 8. jula.

Poziv se odnosi na sljedeće prioritetne oblasti: obezbjeđivanje uslova u zajednici za samostalan život osoba sa invaliditetom, podrška aktivnostima osoba treće životne dobi za samostalniji i kvalitetniji život u prirodnom okruženju, ekonomsko osnaživanje žena i prevencija nasilja u porodici.

U to se još dodaju: razvojni programi za djecu sa poteškoćama u razvoju, razvojni programi za djecu i porodicu u mjesnim zajednicama, razvojni programi namijenjeni zdravim životnim stilovima na području emocionalnog razvoja djece, uključivanje djece u aktivnosti zaštite životne sredine.

Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti udruženja građana koja imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području grada. Prijave na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom treba dostaviti Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku. Informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona broj: 051/244-444, lokal 718 i u kancelariji broj 26.

Danas objavljeno

Počele besplatne sportske sekcije u školama: Učenicima omogućen dodatni vid fizičkog angažovanja

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za period od 18. do 23. oktobra

M.

Zbog kvarova bez grijanja nekoliko banjalučkih naselja

M.

Ostavite komentar