Sud odlučio vratiti Severini dijete - BIGportal.ba
Ex Yu

Sud odlučio vratiti Severini dijete

Pjevačica Severina je u nedjelju u uvali Luštica u Crnoj Gori održala koncert, te je tamo svojim obožavateljima odlučila reći veoma važne vijesti iz privatnog života.

Najprije je najavila pjesmu “Rođeno moje” koju je posvetila svim majkama, a onda se obratila publici.

“Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem”, rekla je Severina, a svi su odmah pomislili da je došlo do promjene u presudi kada je njeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom u pitanju.

https://www.instagram.com/p/CTLj_deiM5w/?utm_source=ig_embed&ig_rid=27440fea-3565-41dd-bbc2-c86f9cd2f3f2

I jeste.

“Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje”, rekao je Severinin advokat Mate Matić, te je dodao da za ovo odluku nema žalbe.

“Ali naknadno ćemo se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom. Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest”, kazao je.

Izvor:rtl.hr

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar