Suares-Navaro: Ovo je poklon za mene, uživala sam - BIGportal.ba
Sport Tenis

Suares-Navaro: Ovo je poklon za mene, uživala sam

Španska teniserka Karla Suares-Navaro odigrala je posljednji meč na Vimbldonu i ostavila odličan utisak protiv broja jedan Ešli Barti, koja je na kraju bila bolja u tri seta.

Posebno impresivna bila je reakcija britanske publike, koja je nagradila Špankinju gromoglasnim aplauzom.

– Vimbldon mi je podario veoma lep poklon. Zaista sam uživala. Ne bih mogla da tražim ništa više od današnjeg dana. Poslednji meč ovde, protiv broja jedan, Centralni teren, i to sa krovom. Zaista neverovatno. Sigurno sam najsrećnija igračica na turniru –

Posebno impresivna bila je reakcija britanske publike, koja je nagradila Špankinju gromoglasnim aplauzom.

– Vimbldon mi je podario veoma lep poklon. Zaista sam uživala. Ne bih mogla da tražim ništa više od današnjeg dana. Poslednji meč ovde, protiv broja jedan, Centralni teren, i to sa krovom. Zaista neverovatno. Sigurno sam najsrećnija igračica na turniru – rekla je Suares-Navaro.

Karla Suares-Navaro

– Počela sam nervozno, ipak sam bila dugo van terena. Samo sam igrala na Rolan Garosu pre ovog turnira. U drugom setu sam baš dobro igrala i zaista sam uživala. Znala sam šta mi treba za pobedu, ali moje telo više nije isto kao pre dve godine. Posle nekog vremena sam se umorila. Ona je igrala dobro, servirala je odlično i to je napravilo razliku.

Sportklub.

Danas objavljeno

Zvezda ubjedljiva na startu ABA lige

Zeljka

Đoković o “ludom srpskom mentalitetu”

Zeljka

Srbija “počistila” Ameriku u petom kolu Svjetskog prvenstva

Zeljka

Ostavite komentar